troche offtopic, ale T-Mobile ma wypas oferte
Masz Tableti ?
GPS
Szybki internet
Jedyna kompletna oferta
pomoc na drodze i policja
plmatrix napisał(a):może mi ktoś tak "łopatologicznie" powiedzieć co należy kupić do tego neta w Cro ?
plmatrix napisał(a):W tamtym roku aktywowałem pakiet 100MB w Orange za 250 netto i się skonczyło po 4 dniach
"Kasia25"
Bo to trzeba z rozwagą!!! wyślesz 20-25 zdjęć z cyfrówki i 100MB poszło...
A nie daj boże zrobi się jakaś aktualizacja windowsa czy iphona....
Kasia25 napisał(a):plmatrix napisał(a):może mi ktoś tak "łopatologicznie" powiedzieć co należy kupić do tego neta w Cro ?
Kupujesz "ichni" starter żeby nie płacić za roaming... np ten tele2 o którym była już tu mowa.
Internet w Chorwacji - trochę info o tym tele2, ja w 2011 używałam i chwalę sobie. Zużyłam 3 startery
pirzol napisał(a):biały starter VIP razem z modemem i 2GB - 195Kun
czarny starter T-Mobile z modemem (?GB)- 195Kun
podstawa to wi-fi w apartamencie
pozdrawiam z Breli
Piotr
woodstock25 napisał(a):Czy ma ktoś jakieś pomysły na prepaidowy internet do iPada 2?... Tzn czy da się kupić w miarę przystępnej cenie kartę micro Sim ? Będę w Zadarze, myślicie, że T-Mobile może mi coś takiego zaoferować? Albo Tele-2? ...
woodstock25 napisał(a):Czy ma ktoś jakieś pomysły na prepaidowy internet do iPada 2?... Tzn czy da się kupić w miarę przystępnej cenie kartę micro Sim ? Będę w Zadarze, myślicie, że T-Mobile może mi coś takiego zaoferować? Albo Tele-2? ...
Bardzo mi zależy na waszych sugestiach w tej kwestii... Będę prawie dwa tygodnie a jednak niestety muszę pracować, będzie mi potrzebny stały dostęp do poczty i do komunikatorów. I na iPadzie byłoby mi to najłatwiej robić.. Trochę nie bardzo mi się uśmiecha targanie całego laptopa i kupowanie modemu USB za niespełna 200Kn, no ale jak siła wyższa to trzeba będzie. wolałabym jednak to obejść iPadem lub smartfonem.
I - wiem, że to durne pytanie - czy jak np. taki pakiet do internetu (kartę SIM do internetu) włożę do smartfona (SE Xperia Neo V) to będzie śmigał internet?... Chodzi mi o pocztę, kilka małych aplikacji i skype (bez video, samo pisanie).
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne