Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

TELE2 pre-paid

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
demonn
Autostopowicz
TELE2 pre-paid

Nieprzeczytany postnapisał(a) demonn » 30.06.2011 20:42

Witam cro-forumowiczów.
Wróciłem dzisiaj z Drvenika. Jest tam zasięg dobry z tele2 i t-mobile (nieco gorszy w budynkach od tele2).
Zakupiłem starter tourist pack z tele2 za 50hrk i zostało mi 34hrk, jeśli ktoś preferuje - mogę odsprzedać. Dodatkowo jest tam 100MB na połączenia z internetem. Stan konta 34hrk (głosowe, tekstowe) + 200hrk (transfer). Karta ważna do 20.07.2011.
okolice Rybnika

pozdrawiam
binkowskig
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) binkowskig » 30.06.2011 21:13

demonn napisał(a):Witam cro-forumowiczów.
Wróciłem dzisiaj z Drvenika. Jest tam zasięg dobry z tele2 i t-mobile (nieco gorszy w budynkach od tele2).
Zakupiłem starter tourist pack z tele2 za 50hrk i zostało mi 34hrk, jeśli ktoś preferuje - mogę odsprzedać. Dodatkowo jest tam 100MB na połączenia z internetem. Stan konta 34hrk (głosowe, tekstowe) + 200hrk (transfer). Karta ważna do 20.07.2011.
okolice Rybnika

pozdrawiam

Witam. Jakie są opłaty za połączenia telefoniczne z Polską a jekie za smsy do Polski? W zeszłym roku smsy były za free a telefony za 2 kuny. Jak to wygląda dzisiaj? Pozdrawiam grzegorz
demonn
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) demonn » 30.06.2011 22:44

binkowskig napisał(a):Witam. Jakie są opłaty za połączenia telefoniczne z Polską a jekie za smsy do Polski? W zeszłym roku smsy były za free a telefony za 2 kuny. Jak to wygląda dzisiaj? Pozdrawiam grzegorz

z tego startera tele2 na numery międzynarodowe komórkowe 3kn, 0,85kn smsy, stacjonarne 0,07kn (+ za 1-sza minutę ok. 0,2kn)

ze startera tomato połączenia na komórki tyle samo, smsy po 0,5kn, na stacjonarne chyba tyle samo co na komórki
binkowskig
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) binkowskig » 01.07.2011 06:45

Witam i dzięki za info...trochę gorzej jak w zeszłym roku ale...i tak trzeba będzie zakupić w sierpniu. Pozdrawiam Grzegorz
porto
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) porto » 01.07.2011 10:41

demonn napisał(a):Witam cro-forumowiczów.
okolice Rybnika

pozdrawiam

Witam. Mam pytanie odnośnie tego startera - trzeba po zakupie coś aktywować, czy wkładam startówkę do telefonu i rozmawiam ??? I jeszcze jedno - nie ma problemu z kupnem ? Ja będę w Gradac więc może gdzieś go dostanę. Z góry dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam.
studeo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) studeo » 01.07.2011 12:30

porto napisał(a):Witam. Mam pytanie odnośnie tego startera - trzeba po zakupie coś aktywować, czy wkładam startówkę do telefonu i rozmawiam ??? I jeszcze jedno - nie ma problemu z kupnem ? Ja będę w Gradac więc może gdzieś go dostanę. Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam.

Razem z kartą sim dostajesz kartę z kodem PIN, wkepujesz go po włożeniu karty do aparatu. Poza tym nie trzeba nic aktywować. Zestaw dostępny w prawie każdym kiosku w cro. Jedna uwaga: sprzedają też zwykłe zestawy startowe (zielone opakowanie), takich oczywiście kupować nie należy. Zestawy startowe dla turystów są niebieskie.
krakus101
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakus101 » 06.07.2011 18:41

studeo napisał(a):
porto napisał(a):Witam. Mam pytanie odnośnie tego startera - trzeba po zakupie coś aktywować, czy wkładam startówkę do telefonu i rozmawiam ??? I jeszcze jedno - nie ma problemu z kupnem ? Ja będę w Gradac więc może gdzieś go dostanę. Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam.

Razem z kartą sim dostajesz kartę z kodem PIN, wkepujesz go po włożeniu karty do aparatu. Poza tym nie trzeba nic aktywować. Zestaw dostępny w prawie każdym kiosku w cro. Jedna uwaga: sprzedają też zwykłe zestawy startowe (zielone opakowanie), takich oczywiście kupować nie należy. Zestawy startowe dla turystów są niebieskie.

dobre informacje dzięki

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone