Przyznam się, że zarówno Torre Guinigi jak i Piazza Amfiteatro ..... naszukalismy się strasznie
tez w mega upale....za to sporo nachodziliśmy się później po wałach...
Murach z chęcią bym pospacerowała, ale ani upał nie zachęcał (a woda została w aucie) oraz następny punkt programu na nas czekał.... Jak wiadomo nie da się wszystkiego zobaczyć w czasie wakacji, ciągle trzeba dokonywać wyborów. My wybraliśmy podstawy z kilku miejsc, aby móc następnym razem zdecydować sie na to, co się nam już podobało ze wstępnego rozeznania....tony montana napisał(a):Przyznam się, że zarówno Torre Guinigi jak i Piazza Amfiteatro ..... naszukalismy się strasznie
tez w mega upale....za to sporo nachodziliśmy się później po wałach...
mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a): 15.07.2015, środa, popołudniu – Pisa
Czyli jak była zgadywanka gdzie będzie wycieczka to miałam rację
O matko, ile ludzi. A mi się wydawało, że wieczorem było ich sporo...FUX napisał(a):Na tym trawniku skutecznie zniechęcano turystów do korzystania z niego...
2013, lipiec.
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a): 15.07.2015, środa, popołudniu – Pisa
Czyli jak była zgadywanka gdzie będzie wycieczka to miałam rację
No niby zgadłaś, ale dopiero drugi etap. A bez pierwszego nie było by drugiego
Roxi napisał(a):piekara114 napisał(a):Idziemy popatrzeć na wieżę i katedrę z drugiej strony. Tu ludzi zdecydowanie więcej i oczywiście przyjmują dziwne pozycje, aby zrobić sobie pamiątkowe zdjęcia przytrzymujące/popychające wieżęFajnie to wygląda
piekara114 napisał(a):
Klucząc uliczkami Pisy...