ślicznie sfotografowałaś widoki z wieży.My też w tym roku tam weszliśmy,schodki wstawiłam tu
klub-milosnikow-wyspy-kor-ula-t46043-30.html
mysza73 napisał(a):Uwierzysz, że ja w tym roku nie widziałam ani jednej "porządnej" palmy .
mysza73 napisał(a):Ale to "jutro", to będzie dziś
andeo napisał(a):ślicznie sfotografowałaś widoki z wieży.My też w tym roku tam weszliśmy,schodki wstawiłam tu
klub-milosnikow-wyspy-kor-ula-t46043-30.html
Magdalena S. napisał(a):Pięknie Czekamy na ciąg dalszy...
Franz napisał(a):maslinka napisał(a):Korčula nie potrzebuje zbyt wielu słów, broni się sama
A turyści niezmordowanie atakują...
CinnamonGirl napisał(a):Wieki mnie nie było, ale cos mnie dziś ciągnęło na to forum.
ARTUR_KOLNICA napisał(a):Dobrze, że rozpoczęłaś pisać relację z Korčuli, jeśli się wszystko dobrze ułoży to może we wrześniu pojawię się tam na tydzień.
emi13214 napisał(a):Objechałam w tym roku Korculę wzdłuż i lekko wszerz, a więc z przyjemnością będę wspominać
lotnikwsk napisał(a):No to ładnie wszyscy odpłynęli a ja włączyłem kompa i siedzę sobie na brzegu bo nie wiadomo gdzie byłem wcześniej
lotnikwsk napisał(a):lotnikwsk napisał(a):No to ładnie wszyscy odpłynęli a ja włączyłem kompa i siedzę sobie na brzegu bo nie wiadomo gdzie byłem wcześniej
Dopiero odbiliśmy od brzegu i właśnie po Ciebie wracamy Witaj na pokładzie!
Wielkie dzięki. Taka firma przewozowa nigdy nie upadnie bo dba o klienta.
Super fotki .
miras_sg napisał(a):lotnikwsk napisał(a):lotnikwsk napisał(a):No to ładnie wszyscy odpłynęli a ja włączyłem kompa i siedzę sobie na brzegu bo nie wiadomo gdzie byłem wcześniej
Dopiero odbiliśmy od brzegu i właśnie po Ciebie wracamy Witaj na pokładzie!
Wielkie dzięki. Taka firma przewozowa nigdy nie upadnie bo dba o klienta.
Super fotki .
Fajnie powiedziane...
Powrót do Nasze relacje z podróży