Odnośnie kominów ... Tak mi odrazu się z tą relacją skojarzyło gdy mijałam ten obiekt
Hercklekot napisał(a):Maslinko, dzięki za benedyktyńską pracę, twoje relacje to kanon tego forum.
gusia-s napisał(a):Odnośnie kominów ... Tak mi odrazu się z tą relacją skojarzyło gdy mijałam ten obiekt
Epepa napisał(a):Witaj Maslinko! Przeczytałam już wiele Twoich relacji i chciałabym podziękować za tak wiele przydatnych informacji i pięknych zdjęć. Bardzo zaciekawiły mnie odcinki z Lastova, bo dla mnie ta wyspa jest wciąż tajemnicą. Dotarłam do momentu, w którym były jeszcze zdjęcia. Przerywam więc i przerzucam się czasowo na czytanie relacji z Solty. Wasze przygody zainspirowały nas do tego, żeby kupić w tym sezonie kajak. Pozdrawiam, również z Gliwic
Epepa napisał(a):Mniej więcej rok temu czytałam tę relację, dalszą część bez zdjęć również. Miło było do niej wrócić i sobie przypomnieć, zobaczyć jak wyglądały opisywane miejsca. Dotarłam do ostatniej uzupełnionej strony i bardzo jestem ciekawa kolejnych wycieczek kajakowych.
Epepa napisał(a):maslinka napisał(a):Dzięki pogodzie (10 stopni i deszcz ) udało mi się uzupełnić zdjęcia w całej relacji
Świetna wiadomość! Dzięki! Bardzo lubię tę relację.
Powrót do Nasze relacje z podróży