Bocian napisał(a):maslinka napisał(a):No jasne! Miło jest być nierobem
Ktoś bronił wybrać taki fantastyczny zawód i lenić się tylko
Popieram także to samo mówię wszystkim tym co mają jakieś uwagi do mnie
lotnikwsk napisał(a):więc nie rozumiem o co gościowi chodzi
andeo napisał(a):Agnieszko i ja dołączę do świeckiej tradycji i podziękuję,za czas jaki poświęciłaś na pokazanie nam tylu fajnych,ciekawych miejsc i ich opisanie podobało mi się jezioro Jarun,w ogóle jego okolice ,dobrze jest mieć takie miejsce na wypoczynek w mieście .Twoje podsumowanie też bardzo przydatne.Bardzo miło było tu zaglądać .pozdrawiam
maslinka napisał(a):Temu forumowiczowi zabrakło chyba dużo więcej, ale takich ludzi się nie nawróci... Najśmieszniejsze jest to, że nie mając pojęcia, jak wygląda praca nauczyciela, powtarzają coś, co gdzieś usłyszeli.
romuald22 napisał(a):Hej Aga Nie denerwuj się.
romuald22 napisał(a):Nie lubię wpisywania się "zasiadam w pierwszym rzędzie", podziękowania za relacje są dla Ciebie pewno miłe choć jakbym ja Ci nie podziękował to...?
miras_sg napisał(a):Dzięki , miło było .... Szkoda że na następną relację trzeba dłuuugo czekać.... Pozdrav
Bocian napisał(a):Przy okazji warto iść do ZOO
Vjetar napisał(a):Dzięki Aga za kolejną solidną porcję inspiracji i pomysłów.
GOLDEN napisał(a):OMG .....Końca nie widać......
GOLDEN napisał(a):Fanclub maslinki czy jak....
Sara76 napisał(a):Zawsze sobie obiecuję, że od następnego wyjazdu też będę robić notatki, a potem kończy się na lakonicznych zapiskach, które są mało szczegółowe.
Magdalena S. napisał(a):Zawsze zainspirujesz mnie do odkrycia czegoś nowego.
piotrf napisał(a):Agnieszko , dziękuję
Jak zwykle miło było z Wami podróżować
GOLDEN napisał(a):OMG .....Końca nie widać......
Fanclub maslinki czy jak....
Franz napisał(a):Nie przejmuj się, Agnieszko, głupimi stwierdzeniami.
Wielu ludzi ma zwyczaj wypowiadania się na tematy, o których nie ma pojęcia. Wiem, to potrafi zaboleć, ale szkoda nerwów.
Trzymaj się i - do następnej relacji.
Pozdrawiam,
Wojtek
Powrót do Nasze relacje z podróży