napisał(a) maslinka » 16.12.2014 15:05
Sara76 napisał(a):Zawsze sobie obiecuję, że od następnego wyjazdu też będę robić notatki, a potem kończy się na lakonicznych zapiskach, które są mało szczegółowe.
Kiedyś robiłam bardziej obszerne notatki, teraz zapisuję nazwy zatoczek, konob itd., ale przypominam sobie wszystko dzięki zdjęciom, których robimy bardzo dużo
Magdalena S. napisał(a):Zawsze zainspirujesz mnie do odkrycia czegoś nowego.
Cieszę się
piotrf napisał(a):Agnieszko , dziękuję
Jak zwykle miło było z Wami podróżować
Piotrze, dzięki za miłe słowa
W żadnym wypadku tego tak nie traktuję.
Komentarze (czy nawet podziękowania) to dla mnie jakiś dowód sympatii, ale chyba nie ma w tym nic złego.
Bo jeśli komuś przeszkadza fakt, że ludzie są dla siebie mili, to chyba nie najlepiej o tej osobie świadczy...
Fajnie byłoby wyzbyć się złośliwości i sarkazmu, przynajmniej w okresie świątecznym
Franz napisał(a):Nie przejmuj się, Agnieszko, głupimi stwierdzeniami.
Wielu ludzi ma zwyczaj wypowiadania się na tematy, o których nie ma pojęcia. Wiem, to potrafi zaboleć, ale szkoda nerwów.
Trzymaj się i - do następnej relacji.
Pozdrawiam,
Wojtek
Dzięki, Wojtku.
Już się trochę przyzwyczaiłam do dziwnych "ataków" tutaj na forum. Nie po raz pierwszy ma to miejsce w mojej relacji...
Może łatwiej jest być zawistnym i złośliwym... Mam na temat takich osób swoje zdanie, ale nie będę go tu prezentować, bo to relacja z wakacji
Jednak mimo wszystko wierzę, że zdecydowana większość Forumowiczów jest życzliwa
Pozdrawiam serdecznie