GOLDEN napisał(a):Dzięki za Relację ......
Janusz Bajcer napisał(a):Miło było ... dziękuję
Kasia i Krzyś napisał(a):no to czekamy na rok 2015 i kolejną Twoją crorelację
Mikromir napisał(a):Było przesympatycznie - jak zwykle. Bardzo dziękuję.
dangol napisał(a):Dziękuję raz jeszcze za Lastovo , za całą resztę też
Jak zwykle miło było z Wami podróżować
karin74 napisał(a):Wszystkie 43 strony przeczytałam "jednym tchem".
Relacja fantastyczna szkoda, że natrafiłam na nia dopiero dzisiaj...wiem , wiem - wstyd.
Autorke bardzo serdecznie pozdrawiam
Lednice napisał(a):Bardzo fajna relacja
Jak zawsze
Gosia i Marek napisał(a)::papa:
Eunike1984 napisał(a):Również dziękuję za super relację Cudowne wspomnienia z Korculi powróciły Bardzo dobrze, że pisałaś ją tak długo, dzięki długim relacjom łatwiej przetrwać chłodne dni i wytrwać do lata Pozdrawiam.
majeczka napisał(a)::D Maslinka, to fajnie, że masz jeszcze czas na takie relacje
lotnikwsk napisał(a):super wielkie dzięki za relacje
pozdrawiam Krzysiek
Bocian napisał(a):Maslinka, rozpoczęłaś nową świecką tradycje kilkustronicowych podziękowań za relację Było zajmowanie miejsc na początku, teraz jeszcze podziękowania na końcu
janusz07 napisał(a):Dziekuję za fajną relację. Fajnie było powspominać wakacje. do nastepnych....
razpol napisał(a):I ja się przyłączam do podziękowań!
mysza73 napisał(a):maslinka napisał(a):
Dziękuję wszystkim, którzy tu zaglądali i podążali naszym śladem
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia lub przeczytania
Maslinka
Dzięki
i do zobaczenia, choć najpierw to zapewne na nartach .
TOMAS699 napisał(a):Bardzo fajne wakacje, tyle wolnego mają tylko te nieroby nauczyciele.
TOMAS699 napisał(a):Bardzo fajne wakacje, tyle wolnego mają tylko te nieroby nauczyciele.
tony montana napisał(a):Ktoś pojechał do Cro na dwa tygodnie i od razu takie wnioski?? Ale może to był słąby żart i tylko emotikona zabrakło....
tony montana napisał(a):Oczywiście, że fajnie jest mieć wakacje i ferie wolne, ale fajnie tez pojechać gdzies za "HALF PRICE" we wrześniu / październiku lub czerwcu?
Powrót do Nasze relacje z podróży