Goniaa napisał(a):O!!! Avatar nowy, piękny korčulański w kwiatach
Sylwetka&Gienuś napisał(a):Ja też chcę, ja też, poczekajcie ..... Nie zdążyłam na prom z Drvenika, więc dopływam z Pelješca
Aguha napisał(a):Cześć,
jak zwykle ładna sukienka
Aguha napisał(a):A ja za trzy tygodnie zamierzam spędzać pierwszy do trzech lat wieczór na Hvarze
maslinka napisał(a):"Klatka schodowa" jest bardzo ciasna, choć zdjęcie tego nie oddaje:
miras_sg napisał(a):Witaj , to ja nadrabiam zaległości i czytam relacje z 2009 r. a Ty już tyle naskrobałaś nowej ??? Przestaję nadążać .... Poczytam ile dam radę bo 15.08 dopiero się wybieram i zaczyna się rozgardiasz przedwyjazdowy.
Pozdrav.
Lednice napisał(a):Jestem, trochę spóźniony
Eunike1984 napisał(a):Oj tak, "klatka schodowa" prowadząca na wieżę baaaardzo wąska... Taka na 1 osobę, w dodatku szczupłą
Eunike1984 napisał(a):Co do "ażurowej platformy"... hmm yyy jak by to ująć.... moje postanowienie wejścia na wieżę, by zrobić fotki, zniknęło wraz z chwilą, kiedy na niej stanęłam i spojrzałam w dół... zamarłam na kilka minut i postanowiłam wrócić. Nie opanowałam lęku - gratuluję odwagi.
lotnikwsk napisał(a):No to ładnie wszyscy odpłynęli a ja włączyłem kompa i siedzę sobie na brzegu bo nie wiadomo gdzie byłem wcześniej
maniust napisał(a):"Klatka schodowa" to pikuś , na samej wieży jak ciasno było... to u nas w GD na Mariackim jest wyżej i więcej miejsca.
Kasia i Krzyś napisał(a):Piękna Korčula
Ja tam uwielbiam wszystkie wieże i klatki schodowe, więc i tę muszą dopisać do listy
Potter napisał(a):A samo miasto.... Wrzucaj duuuuzo zdjec. Tu nie moze byc mowy o przesycie .
Powrót do Nasze relacje z podróży