romuald22 napisał(a):maslinka napisał(a):Budzimy się przed 8:00.
Podziwiam.
W wakacje nie jestem godzien poznać dnia o tej porze.
Na wakacjach o tej porze zwykle już coś zwiedzam.
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):Fajną miejscówkę ma ten pan na górze .
Franz napisał(a):romuald22 napisał(a):maslinka napisał(a):Budzimy się przed 8:00.
Podziwiam.
W wakacje nie jestem godzien poznać dnia o tej porze.
Na wakacjach o tej porze zwykle już coś zwiedzam.
jackuc napisał(a):Ja spożywam drugie śniadanie:-)
CROberto napisał(a):Agnieszko,nawet gdybyście byli na tej wyspie w połowie turnusu, to pokazanie jej na końcu relacji byłoby najrozsądniejszym rozwiązaniem
Pięknie...
janusz07 napisał(a):Piękne widoki. piękne zatoki i zdjęcia, robi wrażenie.
maslinka napisał(a):
Fajnie, że ciągle ze mną jesteście Zostali najtwardsi
andeo napisał(a):Maslinko,Twój końcowy wpis zabrzmiał trochę jak usprawiedliwienie,zupełnie niepotrzebnie,bardzo przyjemnie się czyta,z resztą jak każdą Twoją relację .
Kasia i Krzyś napisał(a):cudne zakończenie, kolory niesamowite
myślę, że w 20... 50 i nam uda się tam dotrzeć
Kasia i Krzyś napisał(a):zwłaszcza, że do tej pory może się przekonam do plaż FKK (na razie korzystamy z takich dwuosobowych)
Lednice napisał(a):Bardzo dużo ludzi czyta cały czas twoją relację, jestem o tym przekonany
Jest jak zawsze bardzo fajna
tomekkulach napisał(a):Pięknie
Dawno temu ludy pasterskie,które przybyły w Tatry łukiem karpackim nazwały wszystkie stawy "morskimi okami",a to dlatego jakoby morze patrzyło na nas...
Teraz już wiem,że to chodziło o Jadran! .
Gosia i Marek napisał(a):Czytam od początku i ja . Szkoda, ze podròż powoli się konczy.
janusz.w. napisał(a):Już dziś raz napisałem, ale muszę napisać też tu...
Boskie kolory
kor_nick napisał(a):za barem przy ścieżce jest też stary tor do buli, można pograć, bo stare kamienne bule walają się na nim.
kor_nick napisał(a):plaża, na której maslinka nie była, jest moim zdaniem najładniejsza. i z reguły dość pusta, może dlatego że to FKK.
Powrót do Nasze relacje z podróży