Słonko, ale nie wspominałaś w relacji, że w jednej z konob (konób???) w najlepsze rwał jakiegoś czika sam Kubełek Wojewódzki, przez pudelka zwany "powiatowym"
tony montana napisał(a):Słonko, ale nie wspominałaś w relacji, że w jednej z konob (konób???) w najlepsze rwał jakiegoś czika sam Kubełek Wojewódzki, przez pudelka zwany "powiatowym"
krombocher napisał(a):Podobno teraz się nie wspomina, ale od razu ładuje do Fakt-u lub innych takich. Ale jestem pewien, że to nie w stylu naszej Autorki - Słonka
Lednice napisał(a):Co to znaczy : rwal czika
Proszę nie pisać szyfrem
krombocher napisał(a):W Racisce to raczej cura
Eunike1984 napisał(a):Super zdjęcia! Czekam na więcej Pozdrawiam.
andeo napisał(a):Bardzo fajne te Wasze wyprawy,ale ja bym się bała pływać kajakiem w taką pogodę
maslinka napisał(a):...i zajmujemy wschodnią część plaży Kawałek dalej są już skałki, które upodobali sobie naturyści
maslinka napisał(a):Wystraszyliśmy większość plażowiczów Schowali się w krzakach :
maslinka napisał(a):Jak widzicie, na dziobie Plavca czegoś brakuje Wyjątkowo włożyłam kapok, żeby mi było choć trochę cieplej
romuald22 napisał(a):To będzie złośliwy komentarz ostatniego odcinka - satynaturystyczny.maslinka napisał(a):...i zajmujemy wschodnią część plaży Kawałek dalej są już skałki, które upodobali sobie naturyści
Czyli Wy woleliście naturyzm bez skałek.maslinka napisał(a):Wystraszyliśmy większość plażowiczów Schowali się w krzakach :
No skoro żeście się nie ubrali, to się tekstylnym nie dziwię. Pewno Was zza krzaków podglądali.maslinka napisał(a):Jak widzicie, na dziobie Plavca czegoś brakuje Wyjątkowo włożyłam kapok, żeby mi było choć trochę cieplej
No cóż...W tej sytuacji...Może i dobrze, a na pewno cieplej.
romuald22 napisał(a):To będzie złośliwy komentarz ostatniego odcinka - satynaturystyczny.
romuald22 napisał(a):Czyli Wy woleliście naturyzm bez skałek.
romuald22 napisał(a):Pewno Was zza krzaków podglądali.
romuald22 napisał(a):No cóż...W tej sytuacji...Może i dobrze, a na pewno cieplej.
miras_sg napisał(a):Cóż za interpretacja
janusz07 napisał(a):Fajnie. jak tak mglisto za oknem chętnie bym sie pogrzał w Chorwackim Słońcu i ponurkował trochę. Piękne zdjecia.
Powrót do Nasze relacje z podróży