Lednice napisał(a):Czego albo kogo to jest pomnik
Upływającego czasu
Prawie
Pod spodem jest napis (na tym zdjęciu niewidoczny): 19 IV 1921 - w dzień wyzwolenia spod włoskiej okupacji.
Potter napisał(a):Czytam i patrzę tym chętniej, że w planach mam w przyszłym roku odwiedzić Korczulę na skuterku ...
longtom napisał(a):Jedyny problem z Visem jest taki, że pola namiotowego tam nie ma.
Potter napisał(a):maslinka napisał(a): Skuterku wodnym?
Bo skoro odwiedzić, to może tylko "przelotem"
Na wodnym jeszcze nie jeździłam/pływałam ... Ale skoro namawiacie to kto wie ?
Zamierzamy wpadać na Korczulę z Orebicza ...
Eunike1984 napisał(a):Piękna ta Bacva! ehh... wspomnienia... Te serpentynki, zatoczka, jaskinki... rozmarzyłam się Cudowne miejsce.
Elizasz napisał(a):Jak cudnie oglądać Twoje zdjęcia przy 8 stopniach i ulewie za oknem...
GOLDEN napisał(a):A co do gaci....niezła różnorodność....od stringów po pantalony ....pytanie nasuwa się jedno
Kto zakłada pantalony latem
piotrf napisał(a):Agnieszko , na którym miejscu w Twoim rankingu na naj . . . plaże jest Uvala Vaja
Pytam , bo usłyszałem zdanie , że pod wieloma względami "bije na głowę" Pupnatską Lukę . . .
FUX napisał(a):Ty te teksty na poważnie czy tylko po to, aby podkreślić, że żyjesz...
Popłyń, pojedź, sprawdź...
maslinka napisał(a):Elizasz napisał(a):
Ta miejscowość podoba nam się od pierwszego wejrzenia. Jest pięknie położona. Wygląda sielsko, bajkowo...
Powrót do Nasze relacje z podróży