Taki bezchmur w Cro w tym roku widziałam może raz ,
ten prom z Drvenika na Korčulę to fajna sprawa, może kiedyś z niego skorzystamy .
Katerina napisał(a):Proszę o zapokładowanie mojej osoby !
piotrf napisał(a):Agnieszko , nawet jak w kajaku miejsca braknie i wpław trzeba będzie za Wami płynąć - płynę z Wami ( albo za Wami )
kasiaa2604 napisał(a):Po tegorocznych prześledzonych relacjach z Korculi i tu mnie nie może zabraknąć! W przyszłym roku wakacje na pewno na Korculi, także jestem bardzo ciekawa
mysza73 napisał(a):Taki bezchmur w Cro w tym roku widziałam może raz ,
Magdaz911 napisał(a):Relacja zaczyna się ciekawie, dosiadam się więc i ja
Elizasz napisał(a):mieliśmy 4 takie dni na 14.....
Elizasz napisał(a):Bezchmurne niebo również mnie uderzyło od razu mieliśmy 4 takie dni na 14.....
agata26061 napisał(a):Jeju, no ja to już zaczynam wątpić w tą słoneczną pogodę w tych śródziemnomorskich krajach. W wielu relacjach w tym roku jest bardzo dużo deszczu. Nasz wyjazd dopiero 29-tego sierpnia, więc aż się boję co zastanę na miejscu. W tym roku zabieramy synka, który ma 2,5 roku i szwagra z dziewczyną (jadą pierwszy raz), więc mam nadzieję, że uda nam się pokazać im piękną słoneczną Chorwację. Dla mnie będzie ona piękna i bez słońca, ale dla reszty ekipy...
mysza73 napisał(a):Taki bezchmur w Cro w tym roku widziałam może raz ,
maniust napisał(a):Mam nadzieję na zdjęcia nocne z Korculańskiej starówki , bo takowych niestety nie mamy.........
Powrót do Nasze relacje z podróży