krombocher napisał(a):Moja pierwsza myśl na tej ścieżce, to kto pozwolił na sprzedaż parceli bezpośrednio przy morzu, zaprzepaszczając szanse na piękną promenadę w Prizbie
Po pierwsze kasa......
Niestety wszędzie.
krombocher napisał(a):Moja pierwsza myśl na tej ścieżce, to kto pozwolił na sprzedaż parceli bezpośrednio przy morzu, zaprzepaszczając szanse na piękną promenadę w Prizbie
SgwdYrEira napisał(a):Płyn do mycia naczyń? gąbka? ręczniki akurat!. To przecież aborygeńska pułapka na misie koala Maslinek to na popielice ustawił
piotrf napisał(a):Franz napisał(a):maslinka napisał(a):Nie wiem, czy jeszcze ktoś to czyta (ogląda) ...
Ale cóż, zaryzykuję z następnym odcinkiem
Podejmuję się takiego ryzyka codziennie po parę razy.
Klub ryzykantów
Magdalena S. napisał(a):Ja chyba tylko tu jestem na bieżąco...
m@rek napisał(a):najpierw spojrzałem na zdjęcie i pierwsza myśl to: Ivan Dolac
kaszubskiexpress napisał(a):krombocher napisał(a):Moja pierwsza myśl na tej ścieżce, to kto pozwolił na sprzedaż parceli bezpośrednio przy morzu, zaprzepaszczając szanse na piękną promenadę w Prizbie
Po pierwsze kasa......
Niestety wszędzie.
Potter napisał(a):Ja też melduję, że po krótkim "odpadnięciu" znowu jestem w peletonie obserwującym ...
maslinka napisał(a):[b]27 lipca (niedziela): Vela Luka wcześniej (gdy byliśmy tu 5 lat temu) nieszczególnie nam się podobała. W tym roku zmieniliśmy zdanie, głównie za sprawą super knajpki, którą odkryliśmy. Ale o tym później...
W każdym razie miasteczko da się lubić
krombocher napisał(a):Po deszczu chyba jeszcze zyskuje albo trzeba do niej "dojrzeć"
magda7 napisał(a):Świetna relacja, jestem na 14 stronie, resztę zostawiam na jutro - przyjemności trzeba dozować
Lednice napisał(a):Mozaiki bardzo ciekawe
Ciekawe po co je umieszczono w tym miejscu
Belluna napisał(a):Puk, puk, kiedy c.d?
wukor napisał(a):W maju padał nam deszcz ale na przełomie lipca i sierpnia było super
wukor napisał(a):I to zdjęcie pod cyprysami super