andeo napisał(a):Ja wczoraj odwiedziłam latarnię w Stilo i dowiedziałam się,że można zdobyć 2 odznaki Bliza,zdobywając 13 latarni polskich ,a złotą po zdobyciu 3 latarni za granicą,myślę,że w podróży po Chorwacji nie byłoby problemu ze zdobyciem tej złotej
janusz.w. napisał(a):Potężne spóźnienie w czytaniu Twojej relacji miałem , ale już jestem na bieżąco
pozdr
Magdalena S. napisał(a):Cieszę się, że ,,dotarliśmy" na Lastovo, bo to dla mnie wyspa zupełnie nieznana i jestem jej bardzo ciekawa
mysza73 napisał(a):Całkiem przyjemnie wygląda ta droga .
kbw napisał(a):Czekam z niecierpliwością na dalsze zdjęcia z Lastowa, a szczególnie ze stolicy wyspy i plaż. Mam nadzieję ze dotarłaś na naszą która wyglądała tak
ziemniak napisał(a):pływaliście w kapokach i czy trzeba je mieć przy tego typu pływadełkach?
piotrf napisał(a):Baaaaardzo fajne to Lastovo
Goniaa napisał(a):Ładnie tam... I słoneczka dostatek
ma77 napisał(a):Witam wszystkich a przede wszystkim autorkę.
Z góry dziękuję za każdą relację którą piszesz, czytam i coraz bardziej zastanawiam sie nad wyjazdem na Chorwacyjny kemping zamiast wynajmu drogiego apartamentu (2+2). Zrobiłem sie już nieco wygodny i ostatni raz spędziłęm wakacje pod namiotem jeszcze w studenckich czasach ale remont domu (a raczej konto w banku) pokazuje że albo w przyszłym roku spędzimy wakacje na działce albo może jakiś niedrogi camp na Chorwacji.
madzia828 napisał(a):zasiadam i ja do grona czytelników trochę późno ale całą już napisaną relację przeczytałam czekam na ciąg dalszy
razpol napisał(a):Również czekam i z przyjemnością bliżej poznam to tajemnicze Lastovo..
morgana napisał(a):Trasa piesza wydaje się przyjemna, ale 1,5 km do plaży chyba byłoby dla mnie nie do przełknięcia... mogę chodzić prawie 4 na kolację, ale plażę jednak lubię mieć pod nosem .
kbw napisał(a):Czekam z niecierpliwością na dalsze zdjęcia z Lastowa, a szczególnie ze stolicy wyspy i plaż. Mam nadzieję ze dotarłaś na naszą która wyglądała tak
Powrót do Nasze relacje z podróży