Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tatuaż

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Zacheusz
Croentuzjasta
Tatuaż

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zacheusz » 15.06.2023 18:50

Mam pytanko odnośnie tatuażu, mianowicie czy ktoś robił coś takiego podczas wyjazdu do Chorwacji, bo mam ochotę zrobić sobie coś takiego podczas wyjazdu do Cro. Myślałem o jakimś tatuażu z jakimś logo Dalmacji itp. Będę w Rovinj, potem w Primošten. Wiem, że w Rovinj jest studio tatuażu. Ma ktoś jakieś doświadczenia w tym klimacie i może jakąś propozycję takiej dziary?
marecky81
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) marecky81 » 15.06.2023 19:16

Tradycyjny motyw z wyspy Mljet, odjazd jak zrobisz wzdłuż bicepsu: 糖醋鸡
Zacheusz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zacheusz » 15.06.2023 19:35

Kurczak słodko-kwaśny
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 15.06.2023 20:04

A Ty wiesz jak należy ", traktować" tatuaż po zrobieniu?
Masz zamiar chodzić zasłonięty i nie siedzieć w wodzie?
Zacheusz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zacheusz » 15.06.2023 20:54

No nie wiem dlatego pozwoliłem się zapytać
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 15.06.2023 21:00

Po zrobieniu tatuażu nie wolno wystawiać na słońce i moczyć w wodzie, a już na pewno nie w słonej. Kilka dni po zrobieniu nosisz folie ochronną. Świeży tatuaż to tak naprawdę rana na ciele. Wiec osobiście nie radzę. Najlepiej zrobić jesienią albo zimą tak naprawdę. Podczas urlopu sobie to odpuść.
Zacheusz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zacheusz » 15.06.2023 21:04

No i wszystko jasne, temat można zamknąć.

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone