Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

tatuaz a religie arabskie

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 22.03.2011 21:54

Teska napisał(a):
wosiu napisał(a):To też się dołączę. Posiadam tatuaż na nodze i nie uważam że musi mieć szczególne znaczenie. posiadam tribala bo po prostu mi się bardzo podobają a do tatuażu autora tematu to zrób sobie co chcesz ja bym się nie odważył zrobić coś takiego. I z tego co wiem jeżeli wszedłbyś do meczetu z krzyżykiem na szyi to grozi ci kara śmierci, podejrzewam że z tatuażem jest podobnie, chodzi o symbol. Pozdrawiam.

Wosiu

co za pierdoły piszesz...krzyżyk mam do meczetu wchodziłam często i zyję....nawet całkiem długo już..

Nie bądź taka pewna, moze już są jakieś plany....moze juz był jakiś zamach.... :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.03.2011 22:02

Janusz Bajcer napisał(a):Nie ma nic zabawnego, ale też i chwalebnego.
Jeśli szmat czasu w pierdlu, to sporo ma na sumieniu.

Oj,Janusz,Janusz.
Na jakim Ty świecie żyjesz?
Jeszcze nie spotkałem tam ani jednego,który byłby czemukolwiek winny!
System jest winny,Jodie Foster jest winna.....
Oni nie- siedzą za...niewinność. :wink:
Zapytaj pierwszego lepszego czy coś zrobił....
RASIU
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RASIU » 23.03.2011 00:24

Ad. jakabzdura:)

"kombinacje kropek" :lol:

zajmij sie czymś o czym masz pojęcie, te "kropki" to toczki, tego w wikipedíi nie znajdziesz,a ja Ci doradzałem zrobienie "kropek" :lol: na wardze, jezyku, za/na uchem/uchu-efekt ten sam co kombnacja trzech symboli, a mniej tuszu :lol:
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 23.03.2011 00:38

A piegi się liczą :?: 8O
RASIU
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RASIU » 23.03.2011 01:06

Pewnie, jeśli dodaja urody to "będzie piekło" bardziej :lol: Jak otworzy usta na warszawskiej Białołęce to przez anus będzie widać ZK Wołów :lol:
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 23.03.2011 08:53

jakabzdura napisał(a):ale na takie odznaczenia trzeba sobie akurat zasluzyc, tak samo jak na rozne kombinacje kropek itp

Co rozumiesz pod pojęciem "zasłużyć" - że kogoś słabszego zgnoił, pobił, a może podkapował kilku z celi, a może kradnie i oszukuje również w więzieniu - jeśli takie rzeczy wzbudzają u Ciebie szacunek - to bez urazy - żal mi Ciebie... :?
RASIU
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RASIU » 23.03.2011 10:25

Subkultura więzienna, to napewno nie temat dla nas- normalnych.
Chłopak ma dobry nick, przez to wypisuje tu same bzdury. Proponuje Ci "Tajemnice grypserki" Szaszkiewicza i skończysz z pier...leniem o "szacunku", jeśli masz w d książki i słuchasz młodych kolesi, którzy Ci coś kiedyś mówili o "garowaniu" "zasadach" i do tego zdradzają ci grypsowanie, to wg kodeksu są cwelami i powinni zajadać się chlebem z płynem organicznym o konsystencji żelu po goleniu nivea.

Czasy ŚKIFWLIZ skończyły się daaawno temu, wszystko można sobie kupić, wytatuować-nawet gwałciciel może być grypsującym.

Reasumując więźniowie, to dno, które korzysta z zasad ustanowionych na początku XX w. przez gudłajów-żydowska asymilacja, większość zwrotów w jidisz, agresja do współwięźnia spoza grupy- patrz Palestyna...

Dalej mi się nie chce pisać, bo wiedza niektórych boli

Aha, Chorwacja to kraj arabski, rób tę dziarkę i zapytaj na meczu splitską Torcidę, czy jest ładny...
Ostatnio edytowano 23.03.2011 14:11 przez RASIU, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.03.2011 10:35

anakin napisał(a):Oj,Janusz,Janusz.
Na jakim Ty świecie żyjesz?
Jeszcze nie spotkałem tam ani jednego,który byłby czemukolwiek winny!
System jest winny,Jodie Foster jest winna.....
Oni nie- siedzą za...niewinność. :wink:
Zapytaj pierwszego lepszego czy coś zrobił....

Nich sobie gadają co chcą :wink: najważniejsze, że siedzą :idea:
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 23.03.2011 11:25

RASIU napisał(a):...Aha, Chorwacja to kraj arabski....

Wiedziałem, ze mogę się na forum dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy...
Tylko dlaczego jest tam ponad 65tys. kosciołów....
RASIU
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RASIU » 23.03.2011 12:42

Ad. Santosz

Czy Ty czasami używasz szarych komórek? Wiesz co to sarkazm? (klepiesz teraz w klawiaturę, sprawdzasz?)
Nie musisz mnie uświadamiać o religii w Chorwacji, wiem o tym doskonale, że Chorwaci są szintoistami :lol:

Temat "Tatuaż a religie (?) arabskie", pasuje do HR jak pięść do nosa... Dlatego poleciłem koledze od tatoo, aby sprawdził swoje wątpliwości u splitskiej Torcidy :lol: Wszelkie wątpliwości zostaną rozwiane...
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 23.03.2011 13:50

RASIU napisał(a):Ad. Santosz

Czy Ty czasami używasz szarych komórek? Wiesz co to sarkazm? (klepiesz teraz w klawiaturę, sprawdzasz?)
Nie musisz mnie uświadamiać o religii w Chorwacji, wiem o tym doskonale, że Chorwaci są szintoistami :lol:

Temat "Tatuaż a religie (?) arabskie", pasuje do HR jak pięść do nosa... Dlatego poleciłem koledze od tatoo, aby sprawdził swoje wątpliwości u splitskiej Torcidy :lol: Wszelkie wątpliwości zostaną rozwiane...

gdybyś trochę dłużej posiedzial na forum wiedziałbyś że zwykle sarkastyczne wypowiedzi są ujmowane w "". Poza tym na forum nie rozmawiamy tylko o Chorwacji...
RASIU
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RASIU » 23.03.2011 14:06

Obowiązują mnie te same zasady języka polskiego, co każdego zdrowego obywatela posługującego się nim. Twój komentarz w tym wypadku jest nietrafiony, chyba że kwalifikujesz się w jakimś stopniu pod DSM-IV?
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 23.03.2011 15:02

Zauważyłem, że kiedy tylko ktoś napisze Ci jakąś odpowiedź to od razu "kąsasz" na prawo i lewo jakby każdy był Twoim wrogiem. Nie była to żadna aluzja do Twojej osoby - zwrociłem uwagę, że gdyby poprzedni tekst był w cudzysłowiu to odebrałbym go sarkastycznie a ze nie był... wiele osób odbierze go poważnie. Na forum nie słychać "tonu" wypowiedzi, jest bezgłośnie stąd pewne rzeczy trzeba pokazać jasno i dobitnie - dlatego też często wszyscy stosuja emotikony i cudzysłów. A Ty kazdą wypowiedź bierzesz za bardzo do Siebie - wyluzuj.
jakabzdura
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jakabzdura » 23.03.2011 15:13

Rasiu dobrze ze znasz specjalistyczna literature bo naprawde chyba z fotela nie wychodzisz ;]
RASIU
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RASIU » 23.03.2011 15:25

Jedni odpoczywają spotykając się w "makdonaldzie", inni onanizują się przy "M jak miłość", jeszcze inni czytają i potrzebują adrenaliny, np. skacząc ze spadochronu... w somalijski syf.

Jakaś część pyta się o koncepcję na swój tatuaż (sic!) forumowiczów- lepiej mógłbyś pogrzebać sobie palcem, tam gdzie słońce nie dochodzi. Panie "kropkozasługa".
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko