ziomek napisał(a):
Super.....pokazałem dziewczynom i chyba dadzą się namówić w zimie na ten szlak...
kaz32420 napisał(a):wiekszos z nas kocha nasze Tatry i chetnie je odwiedza w roznych porach roku a najchetnie lapie w obiektywie to co go zchwyca i kazda fotka bedzie inna choc miejsca sa nam znane
CROberto napisał(a):
MOI DRODZY
Mam taką sugestię....jeśli możecie to, zamiast wrzucania tylko fotek stwórzcie relację z danej wędrówki /szlaku i opiszcie ją według własnego upodobania.....
Mam taki pomysł ....wówczas gdy Iwona zakończy relację,to osoba chętna do podzielenia się swoimi przeżyciami mogłaby zamieścić swój odcinek.....byłoby dobrze żeby w miarę szybko ukazał się w całości.
Chodzi mi o to ,aby relacje różnych autorów nie przedzielały się....wtedy będzie to dla wszystkich bardziej czytelne i pomocne w ewentualnym planowaniu wybranej wędrówki/szlaku.....(jeżeli odcinek będzie miał kontynuację zaznaczcie - C.D.N.)
HEJ
CROberto napisał(a):Zaszczepiłem w dzieciach bakcyla podróży - morza,góry,przyroda...jako sens spędzania wolnego czasu.
Mogę przełożyć plany zakupowe różnych rzeczy na następny rok...wyjazdu wakacyjnego nigdy...
walp napisał(a):Witaj CROberto
Piękna opowieść ze świetnym wstępem , na którą jakoś wcześniej nie trafiłem.CROberto napisał(a):Zaszczepiłem w dzieciach bakcyla podróży - morza,góry,przyroda...jako sens spędzania wolnego czasu.
Mogę przełożyć plany zakupowe różnych rzeczy na następny rok...wyjazdu wakacyjnego nigdy...
A pod tymi słowami mogę podpisać się obiema rękami.
Pozdrawiam
walp napisał(a):Witaj CROberto
Piękna opowieść ze świetnym wstępem , na którą jakoś wcześniej nie trafiłem.
Pozdrawiam
Iwona75 napisał(a):Ponieważ jesień zachęca jeszcze do wędrowania , pozwolę sobie opisać szlaki , którymi wędrowaliśmy podczas naszego wrześniowego pobytu w górach. Może ktoś jeszcze skorzysta i podąży naszymi śladami ....?
CROberto napisał(a):Iwona75 napisał(a):Ponieważ jesień zachęca jeszcze do wędrowania , pozwolę sobie opisać szlaki , którymi wędrowaliśmy podczas naszego wrześniowego pobytu w górach. Może ktoś jeszcze skorzysta i podąży naszymi śladami ....?
Ja podążę chętnie.......a mogę Wam Julkę podrzucić,bo chciałbym tak samo .......
Fajnie tak, raz na jakiś czas bez "słodziaków".....
Dolina Małej łąki super,zazdraszczam tej wycieczki
Pozdrowionka.
CROberto napisał(a):walp napisał(a):Witaj CROberto
Piękna opowieść ze świetnym wstępem , na którą jakoś wcześniej nie trafiłem.
Pozdrawiam
Cześć walp.
Dzięki ci bardzo za dobre słowo....jeżeli odpowiada Ci mój sposób pisania to zapraszam: