CROberto napisał(a):
MOI DRODZY
Mam taką sugestię....jeśli możecie to, zamiast wrzucania tylko fotek stwórzcie relację z danej wędrówki /szlaku i opiszcie ją według własnego upodobania.....
Mam taki pomysł ....wówczas gdy Iwona zakończy relację,to osoba chętna do podzielenia się swoimi przeżyciami mogłaby zamieścić swój odcinek.....byłoby dobrze żeby w miarę szybko ukazał się w całości.
Chodzi mi o to ,aby relacje różnych autorów nie przedzielały się....wtedy będzie to dla wszystkich bardziej czytelne i pomocne w ewentualnym planowaniu wybranej wędrówki/szlaku.....(jeżeli odcinek będzie miał kontynuację zaznaczcie - C.D.N.)
Piszcie i "ładujcie" pikne foty....
HEJ
Robert , wiesz jak mnie ten tekst zaskoczył ?
Bo ja od wczoraj właśnie o tym myślałam. Że fajnie byłoby konkretne szlaki opisywać , zaznaczyć czy trasa nadaje się dla dzieci , czy nie....Ile mniej więcej czasu zajmie przejście itp. Wtedy osoby zainteresowane mogłyby wybrać coś dla siebie.
Myślę też o podpowiedziach dotyczących fajnych noclegów ( link do stronki , albo nazwa kwatery , ceny , opis , bo często nie odpowiada temu co zastajemy na miejscu ) , knajpek ( Kolibeckę już z Mirkiem "zareklamowaliśmy" ).
No i właśnie , ja sobie o tym myślałam , ale nie śmiałam "ulepszać" w tej kwestii Twojej relacji , a Ty poczytałeś w moich myślach i wystukałeś na klawiaturce.
Mam nadzieję że pomysł się spodoba , i szybko wracam do swojej relacji , aby zwolnić miejsce innemu Tatromaniakowi.
Pozdrawiam ciepło - Iwona