Mam zamiar wejść jeszcze na ten szczyt słabo widoczny w tle za Kasprowym, ale nie wiem czy mi się uda w tym roku.
Dodam, ze wejście planowane jest od Doliny Pięciu Stawów...
Iwona75 napisał(a):Mieciu, fajnie że zajrzałaś.
My też kiedyś zaliczyliśmy burzę w okolicy Kasprowego , deszcz nie opuścił nas już do końca trasy.
Nieciekawie to wyglądało , na szczęście byliśmy bez dzieci.
Ale takie burze jak na Rusinowej , to ja nawet lubię. Szybko przyszła , szybko przeszła i pięknie słoneczko świeciło , a góry parowały.....Bajkowo !
Pozdrawiam ciepło - Iwona
Miecia napisał(a):Iwona75 napisał(a):Mieciu, fajnie że zajrzałaś.
My też kiedyś zaliczyliśmy burzę w okolicy Kasprowego , deszcz nie opuścił nas już do końca trasy.
Nieciekawie to wyglądało , na szczęście byliśmy bez dzieci.
Ale takie burze jak na Rusinowej , to ja nawet lubię. Szybko przyszła , szybko przeszła i pięknie słoneczko świeciło , a góry parowały.....Bajkowo !
Pozdrawiam ciepło - Iwona
Ja tutaj zaglądam systematycznie.....z lekką nostalgią.....bo w Tatrach byłam tak dawno temu, że wierzyć się nie chce
Z przyjemnością oglądam znajome kąty
A z tą burzą mieliśmy podobnie, od szczytu do Kuźnic nie odpuściła
Za to za drugim razem......przepiękna pogoda....a i widoki,,,,,,z tego wszystkiego, to chyba sobie do albumu zajrzę
Pozdrawiam Aśka
Iwona75 napisał(a):
My jesteśmy w Tatrach kilka razy w roku. Właśnie szykujemy się do czwartego w tym roku wyjazdu.
Pooglądaj albumy Asiu i pakuj się , aby zobaczyć jak pięknie jest w górach jesienią.
Pozdrawiam - Iwona
Miecia napisał(a):Iwona75 napisał(a):
My jesteśmy w Tatrach kilka razy w roku. Właśnie szykujemy się do czwartego w tym roku wyjazdu.
Pooglądaj albumy Asiu i pakuj się , aby zobaczyć jak pięknie jest w górach jesienią.
Pozdrawiam - Iwona
Wiesz co Iwonko, fajna sprawa góry jesienią - kiedyś, dawno temu, zawsze jeździliśmy na urlopy we wrześniu, w góry
Teraz też bym chętnie skoczyła, ale chyba zaczekam, aż mi autostradę na południe pociągną
Dla mnie wyjazd teraz w Tatry, to pół dnia sama trasa......na weekend za mało czasu
Od lat mam zaproszenie na narty do Istebnej i......dojechać nie mogę
Ale chętnie będę tutaj zaglądać
Pozdrawiam serdecznie Aśka