Morton napisał(a):a raczej odwrotnie - powrot we wtorek zajal mi 14 godzin - jesli ktos ma jakies pytania to chetnie odpowiem (około 1300 km). Podroz na Chorwacje zajela mi w sobote 10 dni wczesniej jakies 18 godzin. Uwaga wracajac przed Splitem na autostradzie widzialem jak tworzy sie olbrzymi korek - ktory trwa sporo czasu.
rafał krasoń napisał(a):mam pytanie o przejazd przez koszyce i presov - czy jedzie się przez miasta czy wybudowali już obwodnice ?
druga sprawa to czy faktycznie autostrada na węgrzech jest w całości na odcinku budapeszt - letenye ?
pozdravki
Buber napisał(a):Cześć Morton!
Chcę pojechać twoja trasą we wrześniu w okolice Splitu (do Cro w ogóle pierwszy raz). Chce wyjechac na noc z Tarnowa. Wiesz może gdzie po nocy (będzie wtedy 24.00-2.00), kupie winietkę na węgierską autostradę?
Irecki napisał(a):
Na Wegrzech praktycznie od Miskolaca masz autostarade do samej Chorwacji, wylaczajac Budapest (ale po numerach drog jedzie sie idealnie), no i kilkanascie kilometrow przy samym Balatonie jest bez autostardy, jeszcze nie ukonczyli krotkiego odcinka.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi