natala napisał(a):Apropo targów rybnych ,może wiecie gdzie na wyspie Brać znajdę takowy ? Bo marzy mi się w końcu taka świeżuteńka rybka i inne cuda z grila
Supetar
sieka napisał(a):natala napisał(a):Apropo targów rybnych ,może wiecie gdzie na wyspie Brać znajdę takowy ? Bo marzy mi się w końcu taka świeżuteńka rybka i inne cuda z grila
Supetar
woojtekg napisał(a):Pytanie może nie dotyczy bezpośrednio konob, ale nie chcę zakładać nowego watku.
Gdzie i do której w okolicy Zivogosce mogę kupić świeżą Doradę ?
Byłoby znacznie wygodnie, gdyby od razu ktoś już wyczyścił.
Od biedy może być niewypatroszona.
PysiaczekAsiaczek napisał(a):A wiecie jak sie sprawa ma w Puli lub w Fazanie ? Gdzie mniej wiecej i o ktorej?
Violette napisał(a):W tym roku planuję urlop w Zaostrogu. Czy w tej miejscowości lub jej okolicy jest możliwość kupienia świeżych ryb z kutra lub na targu (ribarnicy)?
Kilka lat temu kupowaliśmy ryby w ribarnicy w Makarskiej, jednak z Zaostrogu jest to ponad 30 km., więc szukam możliwości kupienia ryb bliżej.
Szukałam informacji na forum i w necie i nic nie znalazłam. Jedynie jakąś informację o targu w Ploce, jednak to też ponad 20 km.
Violette napisał(a):W tym roku planuję urlop w Zaostrogu. Czy w tej miejscowości lub jej okolicy jest możliwość kupienia świeżych ryb z kutra lub na targu (ribarnicy)?
Kilka lat temu kupowaliśmy ryby w ribarnicy w Makarskiej, jednak z Zaostrogu jest to ponad 30 km., więc szukam możliwości kupienia ryb bliżej.
Szukałam informacji na forum i w necie i nic nie znalazłam. Jedynie jakąś informację o targu w Ploce, jednak to też ponad 20 km.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne