Zjeżdżać z autostrady na tankowanie w okazyjnej cenie raczej się nie kalkuluje. Znacie jakieś sensowne stacje blisko granicy z DE ?
greenrs napisał(a):Spróbuj przenieść temat do TEGO działu. Może wcześniej uzyskasz odpowiedź...
Janusz Bajcer napisał(a):greenrs napisał(a):Spróbuj przenieść temat do TEGO działu. Może wcześniej uzyskasz odpowiedź...
User nie możliwości przeniesienia wątku do innego działu.
A ten podany dotyczy dojazdu do Chorwacji.
corrina napisał(a):Zjeżdżać z autostrady na tankowanie w okazyjnej cenie raczej się nie kalkuluje. Znacie jakieś sensowne stacje blisko granicy z DE ?
corrina napisał(a):Ołowiany, masz na myśli to 15 gr pomiędzy stacjami na A2 w PL przed granicą (nie jestem pewna czy dobrze Cię zrozumiałam)? Czy między stacją na A2 a poza nią? Jeśli na autostradzie są takie różnice, to oczywiście gra w poszukiwanie taniej stacji niewarta świeczki.
Natomiast jeśli faktycznie między stacją na A2 a w np Rzepinie różnica ok 75 gr (co często zdarza się międzi dwoma stacjami w Warszawie) to wychodzi już 50 zł na baku. Biorąc pod uwagę, że w Holandii pójdzie na benzynę znacznie więcej, każde 50 zł się liczy
perejra napisał(a):Corrina, tak jak mówisz, w Holandii benzyna droga, dobrze też zatankować w Niemczech przed wjazdem do Holandii.
A jak masz jakieś pytania co i jak w Holandii to może coś podpowiem, bo ja "miejscowa".
corrina napisał(a):perejra napisał(a):Corrina, tak jak mówisz, w Holandii benzyna droga, dobrze też zatankować w Niemczech przed wjazdem do Holandii.
A jak masz jakieś pytania co i jak w Holandii to może coś podpowiem, bo ja "miejscowa".
Jeśli można, to mam pytankoDo którego miasta serowego lepiej się wybrać - Goudy czy Edamu, a może jeszcze jakiegoś innego ? Nie jestem pewna, czy w kwietniu odbywają się gdzieś targi serów ?
A właściwie jeszcze jedno pytanie, czy to prawda że w niedziele w Amsterdamie (nie jestem pewna, gdzie dokładnie, czy w samym centrum ?) można parkować za darmo ? Gdzieś na tripadvisorze mignęła mi kiedyś taka informacja, ale nie znalazłam potem nigdzie potwierdzenia.
Z gory wielkie dzieki !
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe