Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

tanio miło i w okolicach zadaru

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tambylec?
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tambylec? » 10.02.2009 18:56

szukam apartamentów lub domku dla 12 osób (w tym dwoje 12 i 14 lat)w okolicy zadaru .standard ok. 3 gwiazdek możliwie najtaniej .jeśli znasz prosze o adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl dziękuję
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 10.02.2009 19:35

tambylec? napisał(a):szukam apartamentów lub domku dla 12 osób (w tym dwoje 12 i 14 lat)w okolicy zadaru .standard ok. 3 gwiazdek możliwie najtaniej .jeśli znasz prosze o adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl dziękuję

Proponuję zacząć od przeczytania Regulaminu forum a tam pkt.1 mówi:

"Zanim wyślesz zapytanie sprawdź, czy ktoś już nie pytał o to samo - być może odpowiedź jest znana. Forum nie jest hot-line, gdzie otrzymasz odpowiedź na pytanie zadane 100 razy w tym samym tygodniu. Sporo odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania znajdziesz w dziale FAQ"

Następnie zajrzeć do działu FAQ i poczytać ten wątek :wink:
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17804

PS. Dla mnie tanio to 40euro za dzień za osobę, a dla Ciebie :?: :roll:
tambylec?
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tambylec? » 11.02.2009 15:27

Dla mnie 40 euro to nie jest tanio .Chodziło mi o to aby ktoś ,kto był w ubieglym roku w okolicach Zadaru,polecił miejsce stosunkowo tanie i "znalezione "bez posredników.Myslę że jesli dobrze wspomina sie miejsce wakacyjne to nie problem puścić maila i komus doradzic.Decyzja i tak nalezy do każdego indywidualnie.Mam namiar na Wegry ale to chyba nie to forum.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.02.2009 16:23

namiot rozbij na plaży i będziesz miał tanio
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 11.02.2009 16:37

jorgus111 napisał(a):

Traktuję to jako żart...
Taka kasę to się w hotelu placi...
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 11.02.2009 16:47

FUX napisał(a):
jorgus111 napisał(a):

Traktuję to jako żart...
Taka kasę to się w hotelu placi...

Nie napisałem przecież gdzie :oczko_usmiech:
tambylec?
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tambylec? » 12.02.2009 16:50

Co sądzicie o pomyśle mojego kolegi mianowicie :chce jechac do zadaru w marcu i wtedy dać zaliczkę "do ręki" ,podobno to znacznie taniej wyjdzie.Czy ktoś tak zrobił? A może inne pomysły?
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 12.02.2009 16:55

tambylec? napisał(a):Co sądzicie o pomyśle mojego kolegi mianowicie :chce jechac do zadaru w marcu i wtedy dać zaliczkę "do ręki" ,podobno to znacznie taniej wyjdzie.Czy ktoś tak zrobił? A może inne pomysły?

Jeżeli będzie przy okazji, to może ma to jakiś sens...
W przeciwnym razie przelew jest tańszy. BTW; czy on chce mieszkać w samym Zadarze 8O .

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone