napisał(a) Użytkownik usunięty » 29.11.2007 20:49
rrr napisał(a):Na wakacje chciałbym pojechać na wczasy do Chorwacji, jednak nie chcę wydać więcej niż 1000zł na osobę z dojazdem, noclegiem najlepiej 14 dniowym i wyżywieniem.
Nie chodzi mi o jakieś luksusy, dla przykładu dodam że w te wakacje byliśmy niedaleko Rzymu nad morzem w 3 osoby i wydaliśmy łącznie 3000zł na pobyt 15 dniowy w tym na samolot straciliśmy 1500zł
Dodam od razu że moja dziewczyna nie chce jechać autostopem, a wiec ta metoda odpada.
1.A więc mam pytanie czy ktoś może mi podać ciekawe i tanie rozwiązanie na wczasy w Chorwacji??
2.Jaki przewoźnik oferuje najtańsze przewozy do Chorwacji i z powrotem??
3. Ile kosztuje pole namiotowe ??
1) Troche rozwiń to pytanie bo nie bardzo wiadomo czy chodzi Ci o typową oferte wczasową czy zorganizowanie sobie wszystkiego we własnym zakresie,
2) mniej wiecej podaj GDZIE bo stwierdzenie, że do Chorwacji to troche pojecie szerokie,
3) a na pytanie ile kosztuje pole namiotowe można odpowiedzieć - "to zależy gdzie"
4) jeżeli bedziesz znał odpowiedź GDZIE to w opcji "szukaj" znajdziesz odpowiedź na każde interesujące Cię pytanie związane z pobytem w HR
Na zachętę:
forum/viewtopic.php?t=17641&highlight=
Ostatnio edytowano 29.11.2007 20:52 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz