Hmmm, 10'000 zł za rodzinę 4 osobową za 2 tygodnie we własnym zakresie + wypady na miasto co drugi dzień. Wydaje mi się, że sporo koleżance wyszło...
Jak myślicie?
pirogirl napisał(a):Dla porównania rok temu spedzilismy 2 tyg na objazdówce hiszpania, lazurowe, północ włoch; rowniez 4 osoby w samochodze, rowniez kempingi, sporo jedzenia z polski, a koszt to...ponad 3 tys za osobę
HeniekWit napisał(a):Dziękuje Ci kol. ziomek, nareszcie jakiś głos, który nie odstrasza średnio zarabiających od wyjazdu do Cro. Na swoje wyjazdy przeznaczam podobne kwoty, z tym, że mieszkamy na kwaterach-apartamentach. Zazdroszczę Ci tylko miejsca zamieszkania, Ty po prostu do Cro nie jedziesz najgorszym odcinkiem czyli przez całą Polskę i podróż zajmuje Ci tylko trochę dłużej niż 12 godzin (nawet z przyczepą).
KonJarek napisał(a):pirogirl napisał(a):Dla porównania rok temu spedzilismy 2 tyg na objazdówce hiszpania, lazurowe, północ włoch; rowniez 4 osoby w samochodze, rowniez kempingi, sporo jedzenia z polski, a koszt to...ponad 3 tys za osobę
A ja miałem odwrotnie - 2 tygodnie w Hiszpanii wyszły ok. 1500 zł na os., natomiast 2 tygodnie w Chorwacji kosztują mnie 2000-2500. Wszystko zależało od tego na jakim poziomie zaplanowałem wydatki i jak aktywnie spędzam czas.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne