froggy napisał(a):..krk, jakie tam sa plaze ? zalezy mi zeby nie byly piaszczyste, ..
Mówisz ..masz. Wedle życzenia.
Piasek w KRK-u (miasto) jest nieobecny. Są skałki, znajdziesz żwirek i trochę betonowej.
Woda- kryształ.
cycu3 napisał(a):tomtoma4d powiedz mi kiedy dokladnie zamierzasz wyjechac my z zona rowniez planujemy wyjazd z 10 miesiecznym maluchem moze jakos sie zgadamy i razem bysmy pojechali
TomTom4AD napisał(a):Tak, dokładnie jak mówisz. Znajdę coś na miejscu przez to biuro turystyczne w sierpniu, czy może masz / macie jakiś sprawdzony namiar?
Ja to bym poleciał nawet na Teneryfę (byłem i POLECAM! jakby ktoś chciał to mam namiar: 'finca' za mniejsze pieniądze niż Cro), ale nie teraz.
Bartek_F napisał(a):Od ostatniego postu już chwila minęła, więc chciałem podbić temat.
Ktoś powie, czy nadal w takich cenach można na Krk znaleźć apartament? Szukam coś dla 5 osób (2 pary + singiel), a że cała ekipa młodzi ludzie, to chcieli byśmy znaleźć coś blisko miasta. Będziemy autem, więc tak się zastanawiam czy np miejscowości typu Punat, Pinezici czy Lakmartin itp są sporo tańsze od samego Krk? Kilka km podjechać to przecież nie problem, a jeśli różnica w cenach jest spora to może warto? Dodam, że to nasz pierwszy wyjazd na Cro.
te kiero napisał(a):w tegoroczna majówkę najniższe ceny w Krku z przeglądanych ofert to było 13/15E osoba; wiadomo więcej osób to taniej, wskazane miejscowości pewnie nieco tańsze od Krku, ale różnicę robi standard apartamentu i bliskość do plaży;
btw: w czerwcu na sezon będzie raczej ciężko coś znaleźć, ale nie piszę że to niemożliwe, naprawdę sporo app. nie ma stron internetowych
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje