bahrij napisał(a):do mirko. Czy kwatera w Fazanie za 57 euro za trzy osoby przełom lipca i sierpnia (6/6 dni) na 12 dni to dobra cena? Czy można znaleźć coś taniej?
Byłem Za Dubrownikiem i płaciłem za super wygody w apartamencie 45 euro i myślałem, że to przesada, a tu muszę zapłacić 57 za Istrię i nie wiem, co o tym myśleć? Wiem, że Istria to raczej bogaci Niemcy i Włosi,(bogaci w stosunku do Polaków), ale moja lepsza połowa twierdzi, że skoro byliśmy już w każdej części Cro, to trzeba zobaczyć też Istrię, ale mnie te ceny trochę powalają. Może inni Cro maja tanie namiary na Istrii w okolicach Puli, Rovinj, Porec? Proszę o każdy kontakt. Może 57 euro to na Istrii nie drogo??? Chociaż jak porównam to z pobytem u P. Vlaho w Mlini i Pani Snjeżany w Poljicy gdzie warunki pobytu to super ekspress za 45 euro , a tu nagle wszędzie 60 euro za pobyt na Istrii za 3 osoby to trochę zastanawia. Proszę mirko o komentarz. Pozdrawiam ze skąpanego w słońcu przy 3+ Poznania
Mirkus napisał(a):To teraz poproszę jeszcze info, jak wyglada sytuacja z cenami na wyspie Krk?
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne