Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

tanie Campy - ok. dubrovnika??????

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
cyclopath
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cyclopath » 22.02.2004 22:55

POMÓŻCIE!! CHCEMY SPĘDZIĆ OKOŁO 50 DNI W CHORWACJI. PRZESZUKALIŚMY JUŻ STRONY Z KAMPINGAMI, ALE PODEJRZEWAMY, ŻE SĄ JESZCZE JAKIEŚ TANIE( NIE PRZEKRACAJĄCE 10 EURO ZA 2 OSOBY + SAMOCHÓD I NAMIOT) OPRÓCZ TYCH UJĘTYCH NA CHORWACKICH STRONACH.

Z GÓRY DZIĘKI
Ostatnio edytowano 28.02.2004 02:52 przez cyclopath, łącznie edytowano 2 razy
Mafus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mafus » 23.02.2004 20:20

Np BARINICA
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 01.03.2004 13:36

Ja myślę, że niestety ale należy sie nastwić na górną garnicę 15E jeśli kemping jest nad morzem i a jego standart jest na poziomie do przyjęcia. Choc nie wątpie, że pewnie gdzieś są tańsze ale chyba takie przy domu... kilka namiotów.
pirogirl
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pirogirl » 01.03.2004 19:22

Jest taki mały sympatyczny kemping pare km przed Dubrovnikiem,nazywa się Peća.
Do plaży jest coprawda z 7 min drogi( z górki :) ),ale zato łazienki są bardzo czyste,a właściciel miły.
Z tego co pamiętam za dwie osby ,namiot i pol samochodu płaciliśmy rok temu na przełomie lipca i sierpnia okolo 10 euro.
Midas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midas » 02.03.2004 17:08

Tu jest całkiem niezła baza informacji nie, tylko campy.
http://www.zerodic.com/turizam_hr.htm

:roll:
jacek gryczewski
Cromaniak
kamp Pecia

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 09.03.2004 08:38

popieram kamp Pecia jest suuuper a z wlascicielem ( ma na imie Mate) dogadasz sie spokojnie co do ceny .pozdrawiam i mam nadzieje ze ci sie spodoba :D
yeoz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) yeoz » 09.03.2004 09:36

http://www.camping.hr/gb/index.htm
na samym dole znajdziesz dwa campy w dubrovniku, są podane ceny itp.
pozdrawiam
Doklecjan
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Doklecjan » 13.04.2004 08:59

Poecam i to gorąco camp w miejscowości Plat 17 km za Dubrovnikiem. Ceny przystępne , właściciel świetny i najlepsze widoki na całej naszej trasie. Udało nam się zdobyć miejsce na górnej półce campu więc widok na morze i wyspy mieliśmy 24 godziny na dobę. Minus ok 160 schodków. Ale i tak było super. W sezonie moga być jednak problemy ze znalezieniem miejsca i dosyć trudny zjazd, można przeoczyć drogowskaz zaraz za tabliczką z nazwą miejscowości w prawo. Pozdrawiam
wuju(hunter)
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) wuju(hunter) » 24.04.2004 12:12

polecam goraco auto camp"AGAWA"bylismy tam w zeszlym roku i bylo super tanio czysto itd.www.autocamp-agava.com znajduje sie w miejscowosci Srebreno jakies 7-10 km od Dubrownika na poludnie goraco polecam!
Fender
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fender » 12.06.2004 11:08

wuju(hunter) napisał(a):polecam goraco auto camp"AGAWA"bylismy tam w zeszlym roku i bylo super tanio czysto itd.www.autocamp-agava.com znajduje sie w miejscowosci Srebreno jakies 7-10 km od Dubrownika na poludnie goraco polecam!

Chyba coś nie tak z tym adresem , bo mi się nic nie ukazuje ??? :? :? :?
Może cos więcej możesz podać odnośnie tego campu: plaża,sanitariaty,ciepła woda,ceny itp. i gdzie to jest ?
bartekz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bartekz » 13.06.2004 18:44

ZDECYDOWANIE polecam 'Pod maslinom' w Orasacu 10km przed mostem w Dubrovniku: http://www.orasac.com/
Bylem tam 2 lata z rzedu i jestem baardzo zadowolony. Jest lodowka, grill elektryczny i super lazienki.
Pzdr!
B
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 16.06.2004 22:11

tomasz-fiolek
Autostopowicz
Re: kamp Pecia

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz-fiolek » 22.06.2004 10:15

jacek gryczewski napisał(a):popieram kamp Pecia jest suuuper a z wlascicielem ( ma na imie Mate) dogadasz sie spokojnie co do ceny .pozdrawiam i mam nadzieje ze ci sie spodoba :D

siema proszeCie (kogoś)o napisania mi adresu do kampa Pecia
z góry dz
Alecsa
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alecsa » 22.06.2004 12:49

PECA 20234 ORAŠAC, Na Pržini 38, , Marija Zlošilo 020-891-528

a tu stronka z adresami do minikampów, czyli pewnie również tańszych
http://www.chorvatsko.cz/kemp/minidalm.html

Pozdrawiam
Aleksandra
GOSIAGOSIA
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOSIAGOSIA » 22.06.2004 18:05

bartekz napisał(a):ZDECYDOWANIE polecam 'Pod maslinom' w Orasacu 10km przed mostem w Dubrovniku: http://www.orasac.com/
Bylem tam 2 lata z rzedu i jestem baardzo zadowolony. Jest lodowka, grill elektryczny i super lazienki.
Pzdr!
B

WARTO ZAJRZEĆ NA STRONĘ - JEST I CENNIK.
NAPRAWDĘ TANI, MILUTKI I CZYŚCIUTKI CAMP.
WSPOMINANY NA STRONIE KAMP PECA JEST ZDAJE SIE NIEOPODAL. ZDAJE MI SIE JEDNAK ZE IDĄC ZEŃ NA PLAŻE (W PRZECIWIEŃSTWIE DO KAMPU POD MASLINOM) TRZEBA PRZEJŚĆ (PRZEBIEC) PRZEZ JADRANSKĄ MAGISTRALĘ. TYMCZASEM POD MASLINOM JEST PO "WŁAŚCIWEJ" STRONIE MAGISTRALI - TJ "OD MORZA". CO WIĘCEJ - LEŻY BEZPOSREDNIO PRZY WIJĄCEJ SIE W DÓŁ ESAMI I PROWADZĄCEJ DO ORASAC'KIEJ PLAŻY DRÓŻCE.
Następna strona

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone