Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tanie apartamenty POSZUKUJĘ!!!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sylwex1972
Autostopowicz
Tanie apartamenty POSZUKUJĘ!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) sylwex1972 » 05.06.2006 19:06

:D Witam
Dopiero dziś pierwszy raz tutaj jestem i bardzo proszę o pomoc doświadczonych tutaj bywalców na forum o wyszukanie taniego apartamentu dla 2 osób dorosłych + dzieciak 9lat.
Termin moich poszukiwań wypada od 5 sierpnia do 12 sierpnia niestety tydzień, no chyba że bym tylko przeciągnął o jakieś 2 dni ale z tego co zauważyłem wszystkie noclegi są wielokrotnością tygodnia.
A miejscowości jakie sobie upatrzyłem to okolice PAG, ZADARU, SIBERIK.
Powiem szczerze że najbardziej mnie interesują peryferia bądź też jakieś mniejsze miejscowości obok tych głównych nie chciałbym przeciskać się przez tłum ludzi !!! Za pomoc z góry serdecznie dziękuję :D :D
mój majl
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
j23
Cromaniak
sylwex

Nieprzeczytany postnapisał(a) j23 » 05.06.2006 20:25

ja jade 6-16.08 do starigradu-paklenicy okolo 20 km od zadaru, zobacz zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 08.06.2006 08:09

tanie ? pojęcie względne , ale trzeba liczyć najmniej 10 Eur na głowę .
sylwex1972
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sylwex1972 » 08.06.2006 08:43

Vegusia napisał(a):tanie ? pojęcie względne , ale trzeba liczyć najmniej 10 Eur na głowę .

no i tyle biorę pod uwagę ;) może masz coś mój majl
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Bietka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bietka » 08.06.2006 09:00

Znajdź sam nie przez Biuro bo jest dużo drożej. Najlepiej poszperaj w Necie. :lol:
beatusia
Croentuzjasta
hej

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 10.06.2006 12:06

Hej .Poszperaj tutaj zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link apartamenty bez pośredników i wcale nie jest prawdą ze musisz liczyc 10 euro za głowe.My znaleźliśmy za 100 euro na na 13 osób do tego klimatyczne w cenie.Miłego szukania :papa: I to na wyspie Pag;-) W ofercie pisza że tygodniowe lub wielokrotnośc,a myśmy załatwili na 10 dni;-)) zawsze mozna się dogadac :hearts:
Vedran Lekic
Croentuzjasta
Re: hej

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 10.06.2006 17:19

beatusia napisał(a):Hej .Poszperaj tutaj zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link apartamenty bez pośredników i wcale nie jest prawdą ze musisz liczyc 10 euro za głowe.My znaleźliśmy za 100 euro na na 13 osób do tego klimatyczne w cenie.Miłego szukania :papa: I to na wyspie Pag;-) W ofercie pisza że tygodniowe lub wielokrotnośc,a myśmy załatwili na 10 dni;-)) zawsze mozna się dogadac :hearts:

witaj Beato !

Czy mozesz napisac do ktorego domu zarezerwowalasz na pagu... palcic,karamatic,barbara
beatusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 10.06.2006 17:57

Hej Vedran! a dlaczego pytasz? chciałam do karamatic ale nie odpisywali ,wiec do Barbary.Kurcze dobry wybór??/
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 10.06.2006 18:09

beatusia napisał(a):Hej Vedran! a dlaczego pytasz? chciałam do karamatic ale nie odpisywali ,wiec do Barbary.Kurcze dobry wybór??/

szczerze nie wiem..tylko pytam bo ja ta strona robilem do tej pani..i reklame na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link (to tez moja strona)..gdyby ja mog cos powiedziec..bo nie bylem tam...ze zdjeca..widac ze dom blisko morza...cena 100 eur na 13 osob..oplata klimatyczna wliczona.. jest super interes...

Napewno sie wlasciciele i na przysli sezon bede reklamowac na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

dzieki na informacji...
beatusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 10.06.2006 18:12

hej! dobrze piszesz po polsku tylko gaz sie pisze przez"z" a ty napisałes "gas"" .pozdrawiam.pisałam ci na gg :oops:
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 10.06.2006 18:24

beatusia napisał(a):hej! dobrze piszesz po polsku tylko gaz sie pisze przez"z" a ty napisałes "gas"" .pozdrawiam.pisałam ci na gg :oops:

to ja napewno nie pisalem... Bo pisac po polsku..to na 100% nie moge.. ale bedzie lepsze...daj boze zdrowie...i tak i tak mozna zrozumiec
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 10.06.2006 21:19

Vedran Ty zmień zdjęcie ,bo dziwnie wyglądasz. :wink:
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 11.06.2006 07:02

AndrzejJ. napisał(a):Vedran Ty zmień zdjęcie ,bo dziwnie wyglądasz. :wink:

Chyba dziwni jestem...
bruner
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bruner » 11.06.2006 09:49

Poszperaj tutaj zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link apartamenty

niestety nie znalazłem tam żednej oferty w Baska Voda :( Może polecicie mi coś miłego dla dwóch osób.

pozdrawiam/Tomek
punto2
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) punto2 » 11.06.2006 10:52

Cześć Vedran ,wcale nie wyglądasz dziwnie . AndrzejuJ chętnie zobaczę jak Ty wyglądasz :wink:
Jak się spotkamy w Cro to będziemy mogli napić się po znajomości winka.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje