Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tania wyspa!!!!!!

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Karolina Nowakowska
Globtroter
Tania wyspa!!!!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karolina Nowakowska » 25.04.2006 16:24

Czy znacie jakieś tanie sprawdzone kwatery na wyspie :?: ja sprawdziłam pokoje u Ante(www.wakacjewchorwacji) na wysepce Prvic Luka (gorąco polecam!!!!), teraz szukam czegoś podobnego, ale chcę pojechać bliżej Dubrovnika-interesują mnie zaciszne i niedrogie miejsca.
kaśka_
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaśka_ » 26.04.2006 17:10

rok temu byłam na Korculi w Vela Luce w Hotelu Posejdon leżącym bezpośrednio nad morzem. Bardzo mi sie podobało w tym roku takze sie tam wybieram. pozdrawiam
tboy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tboy » 11.05.2006 17:42

Na prawdę tani to jest hotel Jadran w Vela Luka na Korculi. Warunki niespecjalne. Niestety musisz sie liczyc z tym ze na wyspie jest zawsze drożej niz na ladzie.
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 12.05.2006 08:54

...niema takiego numeru...
...niema takiego numeru...
..niema takiego numeru...
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 12.05.2006 09:08

Leon - gdzie dzwonisz ?? :wink:
Karolina Nowakowska
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karolina Nowakowska » 12.05.2006 10:17

O co chodzi z tymi numerkami, :oops: może też zadzwonię?????
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 13.05.2006 21:36

Czy znacie jakieś tanie sprawdzone kwatery

my tak w akademiku okreszlaliszmy cos co sie nie da wikonac, zalatwic, wykombinowac...chodzy my ze ceszko bendzie w tym roku znalesc cos taniego na wyspach..
...czyli niema takiego numeru...
bardzo mi sie podobalo jak to pani w sluchawce opowaida
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.05.2006 21:43

Leon napisał(a):Czy znacie jakieś tanie sprawdzone kwatery

my tak w akademiku okreszlaliszmy cos co sie nie da wikonac, zalatwic, wykombinowac...chodzy my ze ceszko bendzie w tym roku znalesc cos taniego na wyspach..
...czyli niema takiego numeru...
bardzo mi sie podobalo jak to pani w sluchawce opowaida

Ja znam - na Ciovo u sąsiada Leona :wink: :lol:
Leon napisał:
Post wysłany: 01-04-2006 21:23 Temat postu: CIOVO-bardzo tanio, wino gratis
Witam, Sasiad konczy apartamenty na Ciovo. Zapowiada cene noclegu w granicach 5 euro od osobi. W czerwcu i wrzesniu dla gosci gratis wino i figi.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.05.2006 21:55

Karolina Nowakowska napisał(a):.. ale chcę pojechać bliżej Dubrovnika-interesują mnie zaciszne i niedrogie miejsca.

Na wyspach nie byłem, koło Dubrownika jest wyspa Mljet, napewno zaciszna, bo to park-ale chyba nie będzie tania :cry:
http://www.hrvatska.cz/region/place_pl. ... ent&ID=175
http://www.ljeto.com/cro/search.asp?Mjesto=81
:papa:

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone