Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

tania i ciekawa wycieczka na Krym, ale mam wątpliwości...

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Pinia_Pinia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pinia_Pinia » 10.07.2005 11:55

Może mnie zlinczujecie, że nie o Chorwacji samruję temat, ale znalazłam w necie ciekawa ofertę wyjazdu na Krym za 899 zł -11 dni ( 7 dni nad morzem, 2 dni w Lwowie), 3 posiłki, 4 wycieczki w cenie ,autokar.
http://www.eastway.pl/krym.php

Mam pytanie czy ktoś korzystał już z tego biura podróży ( organizuje to firma powstała przy Akademickim Inkubatorze Przedsiębiorczości) ?
Co wy na tą ofertę ?
Skusilibyście się ?

Mam wątpliwości związane z brakiem doświadczenia tej firmy oraz warunkami zakwaterowania ( galeria na stronie -fatalna). Napisałam do nich maila w sprawie większej ilości zdjęć.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.07.2005 13:01

Za 499 bym się skusił...ale 899 to drożyzna.... 8O :wink: ....a tak na poważnie...ja w Inkubator Przedsiębiorczości bym nie wszedł za dopłatą....
Pinia_Pinia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pinia_Pinia » 10.07.2005 13:48

O co ci chodzi pisząc że "w Inkubator Przedsiębiorczości byś nie wchodził" ? Tzn. w sam inkubator jako przedsiębiorca czy po prostu masz na mysli to, że nie skorzystałbyś z oferty takiej firmy ????
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 10.07.2005 19:14

To organizują studenci. Z całym szacunkiem dla nich lecz do "normalnego" zorganizowania uługi turystycznej jeszcze im daleko. Liczą na młodzież a ta wybaczy wszelkie niedociągniecia. Ja bym z tego zrezygnował. Moze cena jest atrakcyjna lecz coś za coś. Tak sie składa, że wszystko kosztuje ileś tam. Jeśli cos jest niby atrakcyjne cenowo nalezy sie zastanowic dlaczego. Ktoś przecież musi za to zapłacić. Ponadto nalezy założyć ze i tak na tym zarobią w końcowym rozrachunku pozostanie niewiele pieniążków na sfinansowanie Twojej osoby. Co bedziesz miała za niewiele sama osądź.

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone