FUX napisał(a):FUX napisał(a):JAK 100m do morza wystarczy, to polecam Pakostane. Gdzieś dzisiaj już komuś odpisywałem. Poszukaj.
FUX
Czerwiec 35 euro, lipiec 40 euro za 2 pokoje z tarasem, do morza j.w. za 4 osoby
Fux
prazek napisał(a):FUX napisał(a):FUX napisał(a):JAK 100m do morza wystarczy, to polecam Pakostane. Gdzieś dzisiaj już komuś odpisywałem. Poszukaj.
FUX
Czerwiec 35 euro, lipiec 40 euro za 2 pokoje z tarasem, do morza j.w. za 4 osoby
Fux
Czy te kwatery były znalezione w czasie wyjazdu w ciemno, czy wcześniej rezerwowane?
FUX napisał(a):prazek napisał(a):FUX napisał(a):FUX napisał(a):JAK 100m do morza wystarczy, to polecam Pakostane. Gdzieś dzisiaj już komuś odpisywałem. Poszukaj.
FUX
Fux
Czy te kwatery były znalezione w czasie wyjazdu w ciemno, czy wcześniej rezerwowane?
W maju lub na początku czerwca rezerwowałem bez wpłacania kasy. Byłem tam drugi raz. Są 4 apart. Jeden czy dwa w zeszłym roku na przełomie VI / VII były wolne. Potem przyjechali Pepiki i było full.
FUX
P.S. Pisz na te agencje w Pakostane, wyślą Ci zdjęcia, gdyż wielu apartamentów nie ma w internecie. Potem rezerwuj i jedź!!!!!
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje