Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tani pokój "na plazy"

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Waldi191
Plażowicz
Tani pokój "na plazy"

Nieprzeczytany postnapisał(a) Waldi191 » 15.03.2006 17:20

Zamierzam w tym roku pojechac na wakacje do Chorwacji. Bylem tam 3 lata temu i wrocielem zachwycony. Szukam jakiegos taniego sprawdzonego miejsca bezposrednio przy plazy, region dowolny. Jesli cos wiecie na ten temat bede wdzieczny. Prosze tylko ......tanio ( nie oczekuje komfortowych warunkow) Pozdrawiam wszystkich i z gory dziekuje za wszelkie info adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Użytkownik usunięty
Tani pokój

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.03.2006 20:34

Z tego co widzę na forum tani (dla 4 osób) oznacza ok.50 E :o 8O
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 15.03.2006 20:42

we wrzesniu mozna sie zmiescic w 50, ale w sezonie nie da rade !
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 15.03.2006 20:51

JAK 100m do morza wystarczy, to polecam Pakostane. Gdzieś dzisiaj już komuś odpisywałem. Poszukaj.

FUX
kasper68
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasper68 » 16.03.2006 15:05

Ja w zeszłym roku zmieściłam się w 40 euro za 4 osoby. Do morza miałam 100m.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 16.03.2006 16:25

FUX napisał(a):JAK 100m do morza wystarczy, to polecam Pakostane. Gdzieś dzisiaj już komuś odpisywałem. Poszukaj.

FUX

Czerwiec 35 euro, lipiec 40 euro za 2 pokoje z tarasem, do morza j.w. za 4 osoby

Fux
prazek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) prazek » 16.03.2006 19:08

FUX napisał(a):
FUX napisał(a):JAK 100m do morza wystarczy, to polecam Pakostane. Gdzieś dzisiaj już komuś odpisywałem. Poszukaj.

FUX

Czerwiec 35 euro, lipiec 40 euro za 2 pokoje z tarasem, do morza j.w. za 4 osoby

Fux

Czy te kwatery były znalezione w czasie wyjazdu w ciemno, czy wcześniej rezerwowane?
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 16.03.2006 21:16

prazek napisał(a):
FUX napisał(a):

FUX

Fux

Czy te kwatery były znalezione w czasie wyjazdu w ciemno, czy wcześniej rezerwowane?

W maju lub na początku czerwca rezerwowałem bez wpłacania kasy. Byłem tam drugi raz. Są 4 apart. Jeden czy dwa w zeszłym roku na przełomie VI / VII były wolne. Potem przyjechali Pepiki i było full.

FUX

P.S. Pisz na te agencje w Pakostane, wyślą Ci zdjęcia, gdyż wielu apartamentów nie ma w internecie. Potem rezerwuj i jedź!!!!!
Darek9634
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darek9634 » 17.03.2006 10:59

Na stronie internetowej Pakostane są tylko telefony do tych agencji. Jak do nich pisałeś ? Może znasz ich strony internetowe ? Napisz. Dziękuję.
FUX napisał(a):
prazek napisał(a):
FUX napisał(a):

FUX

Fux

W maju lub na początku czerwca rezerwowałem bez wpłacania kasy. Byłem tam drugi raz. Są 4 apart. Jeden czy dwa w zeszłym roku na przełomie VI / VII były wolne. Potem przyjechali Pepiki i było full.

FUX

P.S. Pisz na te agencje w Pakostane, wyślą Ci zdjęcia, gdyż wielu apartamentów nie ma w internecie. Potem rezerwuj i jedź!!!!!
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 17.03.2006 11:27

bylam kilka razy w Chorwacji, najspokojniej bylo rzeczywiscie w Pakostane.
Najczesciej bywam we wrzesniu i wtedy nawet w duzych miasteczkach jest troche luźniej.
jeździmy we dwojke, wiec ceny za lozko w apartamencie sa troche wyzsze niz przy wiekszej ilosci osob.
Dokladnej ceny nie znam bo kasą rządzi moj mąż.
pozdrawiam
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 17.03.2006 12:22

Juz sobie przypomnialam. Bylismy w Pakostane w II pol.wrzesnia. Za apartament dla 4 osób placilismy we dwojke 12/euro/dzień.
Mieszkalismy 3 min. od plazy, na tej samej posesji byl autokamping.
Gospodarze przemili, raczyli nas ( a szczegolnie mnie, bo mąż kierowca ) winem, rakija.
Na Kornaty poplynelismy chyba ostatnim rejsem. Bylo nas 8 uczestników.wyprawa superowa. Ceny niestety nie pamiętam.
Apartament byl wyposażony we wszystko co potrzeba.
Woda super ciepla, chmur na niebie - zero.
Pozdrawiam :papa:
jevick
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jevick » 17.03.2006 12:50

a my ( czyli nas dowje plus Krzys 2latka i pol) poszukujemy czegos spokojnego, miedzy trogirem a dubrownikiem. znacie? polecicie?
Darek9634
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darek9634 » 17.03.2006 14:05

Czy jadąc w drugiej połowie lipca w ciemno do Pakostane znajdę apartament dla 4, 5 osób ? Skoro miejscowość taka mała to może są z tym trudności ?
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 17.03.2006 14:56

jevick napisał(a):a my ( czyli nas dowje plus Krzys 2latka i pol) poszukujemy czegos spokojnego, miedzy trogirem a dubrownikiem. znacie? polecicie?

Znamy ;) Poszła do Ciebie wiadomość prywatna w tej sprawie ;)
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 17.03.2006 15:48

Darek9634 napisał(a):Czy jadąc w drugiej połowie lipca w ciemno do Pakostane znajdę apartament dla 4, 5 osób ? Skoro miejscowość taka mała to może są z tym trudności ?

Sądzę, że bez problemu.

FUX
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tani pokój "na plazy"
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone