Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tani nocleg w Wiedniu

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Morsu
Globtroter
Tani nocleg w Wiedniu

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morsu » 13.07.2006 20:05

Czy macie jakies namiary na tanie noclegi w w Wiedniu - albo ewentualnie pomysly na nocleg po zwiedzaniu - chciałbym spedzic noc w Wiedniu i potem dalej w drodze powrotnej zwiedzic tez Bratysławe.

Moze pod namiotem gdzies na obrzezach - zabieram w razie cos namiot
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 13.07.2006 20:14

Morsu napisał(a):Czy macie jakies namiary na tanie noclegi w w Wiedniu - albo ewentualnie pomysly na nocleg po zwiedzaniu - chciałbym spedzic noc w Wiedniu i potem dalej w drodze powrotnej zwiedzic tez Bratysławe.

Moze pod namiotem gdzies na obrzezach - zabieram w razie cos namiot

a może... to naprawdę dobra cena - dziaciaki do 8 lat gratis zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 13.07.2006 22:57

tak juz chwalili ten hotel inni i nie wiem czy sama nie skorzystac jak bede jechac..wydaje sie cenowo oki:)
tuśka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tuśka » 14.07.2006 09:54

Polecam ten hotel. Nocowałam w nim 2 lata temu, wracajac z Chorwacji. I z tego co sobie przypominam cena była taka sama (21 euro od osoby ze śniadaniem).
stick
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) stick » 15.07.2006 09:12

Polecam hotelik prowadzony przez Polaka:

[url zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link] (mam nadzieję, że wstawiłem link prawidłowo)
Nie nocowałem tam jeszcze, ale znam człowieka od 7 lat - gwarancja wysokiej jakości. :D
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 15.07.2006 10:46

A czy to musi być Wiedeń?Godzinę jazdy od Wiednia leżą Znojmo i Mikulov.Ceny są nieporównywalne,a można tam znaleść naprawdę fajne pensiony.Miasteczka też godne polecenia.Ja mogę polecić 2 sprawdzone osobiście pensiony:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

pozdrav
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 15.07.2006 11:15

ale ceny tego hotelu w austrii eokotel a pensjonaty w czechach sa porownywalne;)
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 15.07.2006 11:24

ines napisał(a):ale ceny tego hotelu w austrii eokotel a pensjonaty w czechach sa porownywalne;)

Chyba jednak niezupełnie.W Czechach za pokój 3 osobowy zapłaciłem 25 euro w Oektelu zapłaciłbym 63 euro.Tak więc jest jednak pewna różnica. :lol:

pozdrav
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 15.07.2006 13:51

to gdzie ty to znalazles??
bo wszedzie chcieli miniumum 10-15E od osoby?masz namiar?
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 15.07.2006 14:08

ines napisał(a):to gdzie ty to znalazles??
bo wszedzie chcieli miniumum 10-15E od osoby?masz namiar?

Powyżej podałem linki do tych pensionów

pozdrav
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 15.07.2006 15:15

oki;]juz widze;]

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje