Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

tani nocleg na riwierze makarskiej

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mieszko181
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mieszko181 » 27.02.2007 09:10

witam czy moglby mi ktos podac namiary na tanie noclegi w okolicy makarskiej??????????
mieszko181
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mieszko181 » 28.02.2007 07:51

szukam noclegu w ok makarskiej w lipcu dla 2 os prosze o przesłanie mi jakiegos namiaru ale prosze o jakies tanie noclegi najbardziej interesuje mnie cena moze byc daleko od morza adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.02.2007 08:17

Na Riwierze Makarskiej nie ma daleko do morza,
bo tam góry "schodzą" do morza :wink: :lol:
j23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) j23 » 28.02.2007 09:36

na Riwierze Makarskiej nie ma tanich noclegów
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 28.02.2007 10:07

j23 napisał(a):na Riwierze Makarskiej nie ma tanich noclegów

bez przesady, rok temu miałem kontakt na pokój dwuosobowy z łazienką (z używalnością kuchni) za 8 ojro od osoby za noc...to chyba "taniocha" jak na samą Makarską. ale to fakt, do morza był stamtąd kawałek, niestety nie mam przy sobie planu Makarskiej, to powiedziałbym jaka to była ulica...wiem, że właścicielka nazywała się Eleonora... :lol:

PS ja i moja Kasia nocowaliśmy nieco bliżej morza po 10 ojro w pokoju typu studio, ale właścicielka nie była zbyt sympatyczna, o czym pisałem w innym wątku, więc tej kwatery nie polecam... :(

PS właśnie mnie oświeciło, że ta kwatera za 8 ojro w Makarskiej, to musiało być na ulicy Nikoli Tesli... :lol:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone