Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tani apartament w pobliżu Splitu ...

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dracek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dracek » 05.04.2007 22:46

Witam !!!

Jestem nowy na forum i pierwszy raz wybieram się do chorwacji. Szukałem wszędzie apartamentu lub pokoju i znalazłem najtaniej 20 euro w Sparadici. Chcemy jechać z żoną od 4.06 do 10.06. Słyszałem że można jechać w ciemno, ale jadąc pierwszy raz chciałbym mieć coś klepnięte. Jeżeli ktoś z Was zna coś ciekawego po proszę na e-mail dracek @ op pl .
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 06.04.2007 12:21

Spróbuj tutaj
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :D
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 06.04.2007 21:40

Lub tutaj
http://www.dalmacija.net/zivogosce/brajkovic/ :!:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 06.04.2007 22:03

Ewa Zuber napisał(a):Lub tutaj

No!

To rzeczywiście jest w "pobliżu" Splitu hehe O ile "pobliże", to promień 90 km ;)
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 07.04.2007 07:40

Plumek napisał(a):

No!

To rzeczywiście jest w "pobliżu" Splitu hehe O ile "pobliże", to promień 90 km ;)

Biorąc pod uwagę linię brzegową Croatii, która liczy ponad 5800 km - te 90 to jest po prostu pestka :wink:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 07.04.2007 08:21

Ewa Zuber napisał(a):
Plumek napisał(a):

No!

Biorąc pod uwagę linię brzegową Croatii, która liczy ponad 5800 km - te 90 to jest po prostu pestka :wink:

Hehe - rozumując Twoim tokiem, to Šibenik też mamy w okolicy Splitu :D Nie mówiąc o Kninie :) A te kwatery równie dobrze mogą być w "pobliżu" Dubrovnika...
Jeszcze dla sprostowania - podałaś linię brzegową, liczoną łącznie nawet z niezamieszkałymi, ba - niezaznaczonymi na normalnych mapach wysepkami :D Linia brzegowa wybrzeża to ok. 1000 km.
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 07.04.2007 10:45

Hehe - rozumując Twoim tokiem, to Šibenik też mamy w okolicy Splitu :D Nie mówiąc o Kninie :) A te kwatery równie dobrze mogą być w "pobliżu" Dubrovnika...
Jeszcze dla sprostowania - podałaś linię brzegową, liczoną łącznie nawet z niezamieszkałymi, ba - niezaznaczonymi na normalnych mapach wysepkami :D Linia brzegowa wybrzeża to ok. 1000 km.

Coś zgryźliwy ten Plumek :evil: , ale ponieważ mamy czas przebaczania, to nie czuję urazy. :D
dracek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dracek » 07.04.2007 12:22

Witam !!!

Na razie staram się zakotwiczyć w tym domu :) zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
zobaczę co z tego wyjdzie.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 07.04.2007 12:40

Ewa Zuber napisał(a):

Coś zgryźliwy ten Plumek :evil: , ale ponieważ mamy czas przebaczania, to nie czuję urazy. :D

Zgryźliwy? Ależ skąd. Upierdliwy czasem - to się zgodzę :lol:

Bo od linków z namiarami w ilości zastraszającej jest wątek BANK KWATER. Tylko się nikomu wpisać w forumową wyszukiwarkę nie chce...
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 07.04.2007 13:07

Zgryźliwy? Ależ skąd. Upierdliwy czasem - to się zgodzę :lol:

ale mimo wszystko fajnie jest z kimś polemizować :D
Korzystając z okazji : Tobie i Twoim bliskim życzę Wesołych Świąt :D
dracek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dracek » 07.04.2007 14:30

Otóż przeglądałem bank kwater - doszedłem do końca drugiej strony i zrezygnowałem z przeglądania tego posta - szkoda czytać o " ... Popieram na 100%. To jest bardzo dobry pomysł, ponieważ każdy nowy pyta o jakieś namiary. ... " Dopiero na 3-4 stronie można znaleźć dwa linki do konkretnych kwater. Korzystanie z wyszukiwarki to problem wielu polskich forum, czasami człowiek nie ma czasu siedzieć i kilkanaście godzin przeglądać wątki na temat kwater, gdyż większość z nich kończy się polemikami lub wymianą zdań pomiędzy użytkownikami na temat sensowności posta, użytkowania wyszukiwarki, wyszukiwania informacji na forum. A wystarczyłoby w poście napisać przejrzyj to ...., lub zajrzyj na stronę www.
Wcześniej szukałem kwater w chorwacji poprzez google nieznając tego forum i znajdowałem po 100 Euro, i dzięki znajomemu, który mi pokazał to forum znalazłem kwatery w cenie mnie interesującej.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 07.04.2007 16:05

dracek napisał(a):Otóż przeglądałem bank kwater - doszedłem do końca drugiej strony i zrezygnowałem z przeglądania tego posta - szkoda czytać o " ... Popieram na 100%. To jest bardzo dobry pomysł, ponieważ każdy nowy pyta o jakieś namiary. ... " Dopiero na 3-4 stronie można znaleźć dwa linki do konkretnych kwater. Korzystanie z wyszukiwarki to problem wielu polskich forum, czasami człowiek nie ma czasu siedzieć i kilkanaście godzin przeglądać wątki na temat kwater, gdyż większość z nich kończy się polemikami lub wymianą zdań pomiędzy użytkownikami na temat sensowności posta, użytkowania wyszukiwarki, wyszukiwania informacji na forum. A wystarczyłoby w poście napisać przejrzyj to ...., lub zajrzyj na stronę www.
Wcześniej szukałem kwater w chorwacji poprzez google nieznając tego forum i znajdowałem po 100 Euro, i dzięki znajomemu, który mi pokazał to forum znalazłem kwatery w cenie mnie interesującej.

No bo właśnie zamiast tam wpisywać linki, to każdy wrzuca jeden w kolejny nowy wątek i robi się kiszka. Dlatego potem nic znaleźć nie można.
Zauważ, że nie każdy będzie miał czas na to, by poświęcić go akurat Tobie i podać adres. Takich NOWYCH, jak Ty jest tu przed każdym sezonem tak wielu, że STARYM już się nie chce odpowiadać po raz enty, skoro takie wątki są codziennie, albo i kilka razy dziennie :) O tym świadczyć moze również ilość konkretnych adresów podanych w odpowiedzi na Twój apel: całe dwa. A nie wszyscy pamietają, że na niniejszym forum NIE MA MIEJSCA NA REKLAMY :) Więc owe adresy EWA ZUBER powinna Ci wysłać na Twoją skrzynkę - zwłaszcza, ze jak byk podałeś adres :)
Eeee... i coś ściemniasz z tymi kwaterami, co je wygooglałeś - że niby za 100 euro - a w czerwcu widzę, że chcesz jechać i to w 2 osoby :lol: Za 100 euro to hotel w Zagrzebiu dostaniesz. Czterogwiazkowy :D

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone