Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Cudownie się czyta Twoją relację, zupełnie jak by się było w słonecznej Chorwacji. Zapach lawendy, bajeczne owoce, rozgrzane kamienne uliczki... Nie daj się prosić, czekamy na kolejny odcinek Waszej wyprawy!
Przyłączam się i ja Hvar planowany w roku kolejnym.... Tradycyjnie ( jak i wielu innych ) proszę o namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Będę tu zaglądać, klimatycznie tu i tak jakoś...hvarowo
dawno mnie tu nie było, dawno mnie nie było na Hvarze, zalogowałam się by znaleśc jakąs wciągajacą relację i .....znalazłam coś więcej! wzruszające jest to jak wielu ludzi podobnie odbiera te ukochane miejsca i to jak je opisujesz, dziękuję i czekam na dalszą część.
Witam... ja dopiero teraz zasiadam , super relacja i śliczne zdjęcia . Niektóre mi też znane , byliśmy w lipcu w samym HVARZE więc bliskie miejscowości zaliczyliśmy też . Relacji mojej jeszcze tu nie przelałam , ale wrażenia są podobne do twoich choć tak jak ty to książkowo tu ujmujesz nie udało by mi się . Pięknie