Jarek999 napisał(a):...utwierdziłem się w przekonaniu, że trzeba odwiedzić Mostar i Mjedugorie...
jarop11 napisał(a):Właśnie skończyłam. Przeczytałam jednym tchem. Jestem pod wrazeniem Relacj- rewelacja.
Nie moge doczekać się sierpnia.
Pozdrawiam
kleeberg napisał(a):Witam serdecznie
Mam zaszczyt dołączyć do szacownego grona "cro" którzy zachwycili się relacją i zdjęciami Leszka.
Podziwiam i gratuluję autorowi za pomysł.Dziękuję za możliwość uczestniczenia w tak wspaniałej wyprawie
Jeszcze raz bardzo dziękuję.
Gratuluję
janusz07 napisał(a):Leszku, pozdrawiam serdecznie i dziękuję za wspaniała relacje z Chorwacji, dopiero teraz przeczytałem bo długo mnie nie było na forum. Przypomniałem sobie swój urlop. Ja w tym samym czasie mieszkałem na kempingu Ciste. I byłem w Plitwicach i Dubrowniku i na Śv. Jure. Fajnie było. Czytając relację wróciły wspomnienia, ciekawe jak wyjdzie urlop w tym roku... jeszcze raz pozdrawiam.
kmusial napisał(a):Przeczytałem dzisiaj całą relację, fajnie się czytało.
Pozdrawiam, Krzysiek.
rbogi napisał(a):...ech jeszcze tylko 3.5 miesiąca do wyjazdu.
intruzik napisał(a):...Może wiesz czy jest tam jakiś kamping, ze zdjęcia wynika że są tam jakieś zabudowania? I jeszcze jedno pytanie, mianowicie który oczywiście wg Twojej opinii kamping mógłbyś polecić w Pakostane? Pozdrawiam Intruzik!
korfu01 napisał(a):a cenowo jak to wygladało...
ufokking napisał(a):...mi pomogłeś przez wiele istotnych informacji jeszcze raz wielkie dzięki
Powrót do Nasze relacje z podróży