Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tam i z powrotem czyli HRVATSKA 2008

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 16.09.2008 10:45

Dobra jeszcze kilka z N.P. Krka z analoga :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jeszcze raz ze zdobytej górki ;)
Obrazek

Obrazek

Nie bijcie, że tyle zdjęć na raz... sami chcieliście :mrgreen: :lol:
Pozdrav :papa:
RobZel
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobZel » 16.09.2008 13:10

No cóż ... Panie, oj Panie!

SUUUUUPPPPPEEEEERRRR!

Bardzo miło się czyta no i oglada. Zachęcam głosem kolejnym do koncepcji upublicznienia!

Z moich wspomnień "nieco innej jakości"

Obrazek

przyłączam się do poruszonych[/img]
ania71
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ania71 » 16.09.2008 15:11

Ups...no tak , skutki że nie przeczytałam regulaminu zaraz widać :cry: jestem nowicjuszem w te klocki i takie skutki :oops: .

Serdecznie pozdrawiam, panie Leszku 8)
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 16.09.2008 15:30

Spokoooojnie nie ma co od razu pałkusiać ;)
poza tym wszyscy jesteśmy tu per nick a nie per Pan Pani ;).

Ania może pokusisz się o jakąś swoją relację :?: ;) Jak to się stało, że wylądowaliście w Dalmacji... Z tego co pamiętam mieliście jechać na Istrię :lol:

Oczywiście relacja w nowym wątku. Tu każdy ma swój wątek na relację ;)

To tak wyjaśniem żeby nieporozumień nie było ;)

plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 16.09.2008 15:50

Leszek Skupin napisał(a):A właśnie... wczoraj moja żona przeczytała tę relację i nasunęło jej się spostrzeżenie odnośnie akcji z ukąszeniem przez osę. Mam dopisać, że nasz syn jest alergikiem i w związku z tym to ukąszenie mogło być bardzo niebezpieczne dla niego. Nie wiedzieliśmy jak zareaguje organizm, ale wszystko się dobrze skończyło ;)

Jej ta relacja też się podobała ;)

Pozdrav :papa:[/color][/i][/b]

Jeżeli jest alergikiem, to doskonale Was rozumiem. Dwa razy jad osy organizm syna zwalczył - ale to prawda - dzien do dnia niepodobny. Jak się spotkamy na zlocie ( mam nadzieję :) ), to opowiem Wam o zestawie p/uczuleniowym, który zawsze wozimy z soba - sympatyczniej się odpoczywa .
pozdrawiam 8)
LRobert
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) LRobert » 16.09.2008 19:49

Leszek czy ja kiedyś narzekałem na ilość zdjęć? :lol: To Ty ostatnio narzekałeś, że wolno się otwiera. Na ilość zdjęć narzekać na pewno nie będę. :P
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 17.09.2008 07:32

W takim razie reminiscencji fotograficznych c.d. ;)

Plitvice, Kuba i Adam
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zatoka pod Drage
Obrazek

Drage
Obrazek

Krka raz jeszcze :lol:
Obrazek

Obrazek

Tak na prawdę to jeszcze się ze znajomymi nie widzieliśmy, żeby zdjęcia obejrzeć 8O ciągle nie ma czasu :? a mieszkamy 10 minut na piechotę od siebie :?

Ostatnio edytowano 17.09.2008 11:44 przez Leszek Skupin, łącznie edytowano 1 raz
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 17.09.2008 07:53

Na 1 z tej wrzutki to WB chyba trochę w szuwarach się schował, ale generalnie to bardzo fajne :P
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 17.09.2008 08:00

Rysio napisał(a):Na 1 z tej wrzutki to WB chyba trochę w szuwarach się schował, ale generalnie to bardzo fajne :P

Może i w szuwarach :lol: bo były na słońcu, a pomiar był punktowy więc... ściana wyszła trochę zaniebieszczona :P To są niestety wady fotografii cyfrowej :(
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 17.09.2008 11:32

Reminiscencji c.d.
Jeszcze raz widok z górki
Obrazek

Moim zdaniem najlepsze zdjęcie tego krzyża
Obrazek

Ciekawe czy kogoś ruszą te niebieskości i zielenie :?: :D bo to sprawka jedynie dwóch filtrów - polara i szarej połówki. Nic nie kręciłem suwaczkami przy obróbce :!:
Obrazek

Sesja na brzegu :D
Obrazek

Cholera obiektyw mi się zachlapał 8O
Obrazek

Pozdrav :papa: ;)
zmrol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zmrol » 17.09.2008 11:44

Leszku piękne te twoje zdjęcia z Cro, a zostawiłeś sobie coś na ewentualny konkurs?
Tak a propos konkursu to poziom będzie bardzo wysoki. Zdjęcia cromaniaków z roku na rok są coraz lepsze. Pewnie to zasługa coraz lepszego sprzętu ale myślę że swój udział maja tez założyciele wątków o fotografii.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 17.09.2008 11:46

Zdjęć konkursowych nie tknąłem 8)
Rafał K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafał K » 21.09.2008 17:49

Lesiu, trochę mnie ostatnio nie było, więc dopiero teraz (ponoć lepiej późno niż wcale :wink:) dzięki Ci za pełną słońca relacyjkę (i sympatycznego SMS'a) :lol: .

PZDR
Marcin29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin29 » 22.09.2008 16:50

Piotr D napisał(a):Ta zatoczka to pierwszy widok który mnie "zmurował " ,całe szczęście że jest tam ten parking , bo poprostu nacisnęłem hamulec i wysiadłem :!: :o
i tak mi zostało , co widać obok.

Relacja OBLEDNA!!!

No to ja juz nic nie rozumiem. Jechalismy przez Pisak codziennie, z racji tego, ze w Marusici mieszkamy, bedac w HR. Nazwa tej miejscowosci powodowala na twarzy mojej kobietki wyjatkowy usmiech :lol:
W koncu zjechalismy w dol do centrum Pisaka, oznaczonego tabliczka z Delfinami....
Ale myslalem, ze to jakas sciema, skad tam by niby mialy byc delfiny...a tu prosze... :oops:

a co do parkingu to idealne miejsce na sesje zdjeciowa popoludniu!! :roll:
Obrazek

nastepnym razem jade na te delfiny o ile to prawda :oops:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 23.09.2008 11:14

Rafał, Marcin... dzięki, cieszę sie, że relacyjka się podobała ;)

Jeszcze trzy zdjęcia mi się zapodziały 8O 8) z wycieczki na Hvar

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Tam i z powrotem czyli HRVATSKA 2008 - strona 16
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone