CroAna napisał(a):beatabm napisał(a):Piękny ten poranek...taki spokojny.....
Prawda? Ten majestat gór spowitych w budzacym się słońcu urzeka...figusek napisał(a):Ale pięknie
Zwłaszcza to ostatnie zdjęcie z tą różową poświatą.....marzenie.....
CroAna napisał(a):beatabm napisał(a):Piękny ten poranek...taki spokojny.....
Prawda? Ten majestat gór spowitych w budzacym się słońcu urzeka...figusek napisał(a):Ale pięknie
beatabm napisał(a):CroAna napisał(a):beatabm napisał(a):Piękny ten poranek...taki spokojny.....
Zwłaszcza to ostatnie zdjęcie z tą różową poświatą.....marzenie.....
Mikromir napisał(a):Jakie piękne!
Patrzę z niekrywaną zazdrością, bo nie podobają mi się moje własne pozowane zdjęcia ślubne robione gdzieś w atelier ponad 20 lat temu... Wtedy rodziła się u nas moda na zdjęcia w plenerze - przez chwilę nawet mieliśmy je w planach, ale pogoda tak się wtedy zepsuła, że daliśmy spokój. No i do głowy wtedy nikomu by nie przyszło, by jechać na sesję do Chorwacji.
Teraz patrzy się na to inaczej. Mój chrześniak z małżonką mają super zdjęcia z deszczowego dnia swojego ślubu - najfajniejsze są właśnie te nad kałużą w parku.
Będą jakieś zdjęcia na łódce? Koniecznie wklej więcej!
CROberto napisał(a):Tak fantastycznie "upolowana" natura,że.............trochę przeszkadzają mi te ludki...
CROberto napisał(a):Fotka z poprzedniej strony -ta ostatnia- mógłbym ją mieć w kalendarzu w styczniu,lutym,marcu- na przedwyjazdową wenę....
Później w październiku listopadzie i grudniu na chandrę....