CroAna napisał(a): jeszcze tylko jeden zakręt
witaj, maslinko, ciesze się, że Cię tu przywiało z tej Maslinicymaslinka napisał(a):Nadrobiłam zaległości z przyjemnością i już tu zostaję
Pięknie pokazałaś Szybenik
Przez Stolac też kiedyś jechaliśmy
Ciekawa jestem, jak Wam się spodoba w Czarnogórze
Janusz Bajcer napisał(a):CroAna napisał(a): jeszcze tylko jeden zakręt
Jest ich tam 25
Było cofanie przy mijankach z większym autem ....
arko2007 napisał(a):Odrobiłem lekcję...
Fajnie w Szybeniku jest wieczorem byłem tam za dnia bo z Baszkiej Wody trochę za daleko na wieczorne spacery.
CroAna napisał(a):arko2007 napisał(a):Odrobiłem lekcję...
Fajnie w Szybeniku jest wieczorem byłem tam za dnia bo z Baszkiej Wody trochę za daleko na wieczorne spacery.
Hej Krzysztof, miło,że wpadłeś Baszka Woda to był nasz drugi raz tego roku w Chorwacji Byliśmy zdziwieni mnóstwem ludzi pod koniec września (zwłaszcza rodaków), nie jestem sobie w stanie wyobrazić, jak to wygląda w sezonie
kibic hr napisał(a):W Baskiej Vodzie byłem 3 razy i zawsze w lipcu i nigdy nie było problemu z miejscem na plaży. Baska Voda i w ogóle Riviera Makarska to przepiękne tereny a duża ilość turystów tylko to potwierdza. Plaże Czarnogóry w sezonie też są mocno zatłoczone a widokowo przegrywają z chorwackimi. Ciekawi mnie czy warto w przyszłości zrobić wypad z BV w rejon Boki Kotorskiej-widokowo mnie ciągnie ale trochę odstrasza prognozowany czas dojazdu.
kibic hr napisał(a):W Baskiej Vodzie byłem 3 razy i zawsze w lipcu i nigdy nie było problemu z miejscem na plaży. Baska Voda i w ogóle Riviera Makarska to przepiękne tereny a duża ilość turystów tylko to potwierdza. Plaże Czarnogóry w sezonie też są mocno zatłoczone a widokowo przegrywają z chorwackimi. Ciekawi mnie czy warto w przyszłości zrobić wypad z BV w rejon Boki Kotorskiej-widokowo mnie ciągnie ale trochę odstrasza prognozowany czas dojazdu.
CroAna napisał(a): Miejsca pierwsze w drugim rzędzie zajęte,
CroAna napisał(a): bo się boję latać
CroAna napisał(a): zatem Montenegro po raz pierwszy!
Powrót do Nasze relacje z podróży