Re: Tam i z powrotem czyli Czarnogóra,Chorwacja i znów Chorw
napisał(a) CroAna » 05.02.2017 17:41
Vjetar napisał(a):CroAna napisał(a):Zamek sam w sobie ciekawie położony, w poniedziałek zamknięty...
Ładny wystrój w środku, musicie wrócić.
Pzdr
wróciliśmy,hehe, ale dosłownie przelotem, z postojem na siusiu w Trakoszczanie
w zasadzie czemu nie? będzie motywacja do objazdu płatnej w Słowenii
sale tortur też się zachowały?
Nockę tranzytową mieliśmy w okolicy Ptuja, w Jiršovci z bookingu. Pan Marjan przywitał nas domowej roboty winkiem (dom leży pośród winnic). Miejsce miało dobre opinie, zwłaszcza odnośnie śniadanka. Niestety, zjedzona po drodze pizza tak mi zaszkodziła, że obeszłam się rano ze smakiem, jedząc chleb z masłem i patrząc na pałaszującą ze smakiem swojskie wyroby moją rodzinkę, ech...niech im będzie na zdrowie
dojazd taką dróżką
pięknie tutaj i spokojnie
kociki być muszą
i kocie mamy
Na powrocie nie obyło się bez licznych remontów i korków z tego tytułu w Austrii i w Czechach, na autostradzie jeszcze grubo przed Pragą spowolnił nas jakiś wypadek, także za innymi spryciulami pojechaliśmy jakimiś objazdami, że łochocho
(godzina w plecy)
Jeszcze obowiązkowa pamiątkowa fotka z Mikulova, w którym mieliśmy być przyjemność z zespołem na tournée na chwilę przed wczasami (może kiedyś popełnię małą relację z Moraw
)
i cóż kochani...
część I dobiegła końca
pozdrawiam wszystkich, którzy mi towarzyszyli w tej podróży. Wkrótce...ruszamy dalej
Ostatnio edytowano 05.02.2017 18:45 przez
CroAna, łącznie edytowano 1 raz