tomekkulach napisał(a):tyniolek napisał(a):Na takiej plaży to też bym się położyła, nawet koło gołodupców
Zawsze można powiększyć liczbę"gołodupcuff"
Pozdrawiam
dlatego też się położyliśmy ...nie powiększając grona
tomekkulach napisał(a):tyniolek napisał(a):Na takiej plaży to też bym się położyła, nawet koło gołodupców
Zawsze można powiększyć liczbę"gołodupcuff"
Pozdrawiam
tyniolek napisał(a):Już nie chcialam pisać, ale jak to się mówi: "Jeśli wejdziesz między wrony..."
Magda O. napisał(a):Super, coraz więcej zdjęć z Žuljany i okolic
CroAna napisał(a):tyniolek napisał(a):Już nie chcialam pisać, ale jak to się mówi: "Jeśli wejdziesz między wrony..."
tyniolek, zaraz tam między wrony "wron"był jeden niespłoszony, wronka zaś raz tak, raz siak, nie mogła się widać zdecydować
lotnikwsk chyba wiem, o jakieś plażyczce mówisz...była taka jedna urokliwa, a za chiny ludowe się nie dało znaleźć do niej normalnego zejścia
Z- fajowska ta Twoja plaża, jakżeś ją wynalazłMagda O. napisał(a):Super, coraz więcej zdjęć z Žuljany i okolic
może jeszcze się co znajdzie, Magda
piotrf, 21monika, fakt, o tej porze dobrze się tam wraca myślami
nie wiem czy o tej samej drodze żwirowej myślimy. To ta przy asfalcie nieopodal Żuljany?Z napisał(a):My dzięki temu że mieliśmy ze sobą motocykl na trzech kołach , to mogliśmy wjechać w tą drogę żwirową która idzie poniżej asfaltu i dojechaliśmy nią do końca(jest tam mały domek),po drodze obczajaliśmy wszystkie plaże,mam tam dużo ładniejsze miejsca(w czerwcu przetestuję).
elka21 napisał(a):Przeszliśmy i my połowę tej ścieżki, i przy każdym możliwym zejściu, gdy spojrzeliśmy w dół i zobaczyliśmy, co nas czeka, aby się tam dostać, nie mówiąc o drodze powrotnej w górę z całym majdanem plażowym, daliśmy sobie na wstrzymanie i potulnie wróciliśmy na główną plażę
andeo napisał(a):Ale tu fajnie !Czarnogóra ,którą znam i uwielbiam no i "Peljeszczak" również udało mi się odwiedzić jakiś czas temu,fajnie powspominać super relacja ,a fotka z rozwianym włosem w Jadranie ... ,bosko ,mój dzieć pewnie też taką będzie chciał
CROnikiCROpka napisał(a):Mury Stonu tylko tak strasznie wyglądają Podejście pierwszego etapu od strony Stonu może być męczące, a potem jest "z górki" dosłownie i w przenośni
tyniolek napisał(a):Ale śliczna syrenka jadrańska
CroAna napisał(a):a tymczasem na plaży...
Powrót do Nasze relacje z podróży