Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tam gdzie serce moje

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 01.11.2008 18:12

Ślicznie opowiedziane i pokazane,mokry Dubrownik-równie piękny jak i ten skąpany w słońcu,córunia śliczna,a szczególnie na tym zdjęciu,na którym siedzi na murku-już wtedy byliście chyba sami...pozdrawiam i dziękuję za podróż i wspomnienia
witki
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witki » 01.11.2008 23:02

Szkoda że już koniec...
ale zawsze wszystko co dobre musi się kiedyś skończyć :cry:

mam pytanko - widzę, że nosiłaś córę w chuście - dużo było takich dni, że lepiej chusta niż wózek?
pytam, bo na dzień dzisiejszy ja młodej nie noszę w chuście, ale może warto zakupić?
laciatek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) laciatek » 02.11.2008 09:10

yskyerka
cieszę się, że jednak nie zachowałaś tego dla siebie, z przyjemnością pozwiedzałam w całości od początku do końca, pozdrawiam cieplutko i czekam na przyszłoroczną relacyjkę z iskierką, a kto wie, może nawet z dwoma , w końcu jeszcze prawie rok czasu do wakacji ;)
marsylia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marsylia » 03.11.2008 10:54

Już koniec :?: :cry:
Bardzo miło się czytało i zwiedzało z Waszą rodzinką :!:
Pozdrawiam :papa:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 03.11.2008 11:31

Szkoda, że to już koniec....
A jak z tą chustą-też jestem ciekaw:)

Pozdrawiam
Jacek
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 03.11.2008 15:52

Wszystko co dobre (i piękne) szybko się kończy. Dzięki za piękna relację, yskyerka :) Podróż z Wami była pełna ciepła i pozytywnych wibracji :)
-Yaro-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Yaro- » 03.11.2008 15:58

Szkoda że się skończyło Obrazek
e-lka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) e-lka » 03.11.2008 17:24

Świetna relacja.
Bardzo miło się czytało i oglądało.
Pozdrawiam :papa:
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 03.11.2008 20:41

Cieszę się, że Wam się podobało, że wycieczka z nami była udana. Przy wolnej chwili zmniejszę jeszcze kilka zdjęć i wrzucę luzem.

AnetaA napisał(a):na tym zdjęciu,na którym siedzi na murku-już wtedy byliście chyba sami

Masz rację :) już wówczas byliśmy sami. Chronologii troszkę brak w mojej opowieści ale mam nadzieję, że mi to wybaczycie :)

witki napisał(a):mam pytanko - widzę, że nosiłaś córę w chuście - dużo było takich dni, że lepiej chusta niż wózek?
pytam, bo na dzień dzisiejszy ja młodej nie noszę w chuście, ale może warto zakupić?

JacYamaha napisał(a):A jak z tą chustą-też jestem ciekaw:)

Powiem tak, chustę moim zdaniem kupić warto, nie zawsze jednak zastąpi ona wózek. Ja kupiłam chustę dość późno, Jula miała jakieś 5 miesięcy, żałuję że nie wcześniej bo ponoć rewelacyjnie się sprawdza przy kolkach a nas one nie ominęły. Latem na szybki wypad do sklepu zawsze brałam chustę, wygodniejsze to w tym przypadku niż wózek, na wszelkich wycieczkach też. Wiele zależy też od dziecka, nie każde lubi być skrępowane, Jula ma czasem takie dni że na widok chusty mina jej się bardzo smutna robi
:cry: ale są dni że chce być ciągle blisko i wówczas posiłkuję się chustą.
Ja polecam ten wynalazek, z czystym sumieniem.
witki
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witki » 03.11.2008 22:34

yskyerka napisał(a):Powiem tak, chustę moim zdaniem kupić warto, nie zawsze jednak zastąpi ona wózek. Ja kupiłam chustę dość późno, Jula miała jakieś 5 miesięcy, żałuję że nie wcześniej bo ponoć rewelacyjnie się sprawdza przy kolkach a nas one nie ominęły. Latem na szybki wypad do sklepu zawsze brałam chustę, wygodniejsze to w tym przypadku niż wózek, na wszelkich wycieczkach też. Wiele zależy też od dziecka, nie każde lubi być skrępowane, Jula ma czasem takie dni że na widok chusty mina jej się bardzo smutna robi

a możesz mi podpowiedzieć, jaką masz? bo w tym temacie to ja jestem laikiem :wink:
wiem, że są elastyczne, lniane... ale która lepsza?
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 04.11.2008 01:40

yskyerka na początek powiem, pełen podziwu dla pokonania tej trasy.
Ja miałem zmiennika na kilka km, ale i tak było czuwać by drogi nie pomylił. 8O

Foteczki podwodne rewelacja, jednorazówką robiłem i to nie ta bajka.

Ja "sami" rozumiem tak. Jedno autko = jedna rodzina i jest dobrze, no ale czasem ekonomia wygrywa i podczas zwiedzania porażka, bo trzeba za kimś czekać. Znajomi, za ich zabranie stawiają rakije za zorganizowanie urlopu i jest co robić przed snem :wink:

Pozdrav :wink:
Ostatnio edytowano 07.11.2008 22:07 przez pasażer, łącznie edytowano 1 raz
Mdziumka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mdziumka » 05.11.2008 08:11

Przeczytałam i znowu się rozmarzyłam. Fajnie, że pojechaliście tam z takim małym dzieciątkiem. Ten pobyt będzie pamiętać dzięki Waszym wspomnieniom i będzie wam wdzięczna za te wspomnienia. Aż kiedyś zapamięta to, co zobaczy sama. Pozdrawiam :papa:
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 08.11.2008 14:39

witki napisał(a):
yskyerka napisał(a):Powiem tak, chustę moim zdaniem kupić warto, nie zawsze jednak zastąpi ona wózek. Ja kupiłam chustę dość późno, Jula miała jakieś 5 miesięcy, żałuję że nie wcześniej bo ponoć rewelacyjnie się sprawdza przy kolkach a nas one nie ominęły. Latem na szybki wypad do sklepu zawsze brałam chustę, wygodniejsze to w tym przypadku niż wózek, na wszelkich wycieczkach też. Wiele zależy też od dziecka, nie każde lubi być skrępowane, Jula ma czasem takie dni że na widok chusty mina jej się bardzo smutna robi

a możesz mi podpowiedzieć, jaką masz? bo w tym temacie to ja jestem laikiem :wink:
wiem, że są elastyczne, lniane... ale która lepsza?

Ja mam chustę Bebelulu Rapalu - splot skosnokrzyzowy, 4 metrową, na początku była dość sztywna ale po kilku praniach materiał zmiękł, aczkolwiek moim zdaniem dużo lepsza jest Nati, lepszy marteriał, bardziej poddający się że tak powiem.
witki
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witki » 08.11.2008 23:51

yskyerka napisał(a):Ja mam chustę Bebelulu Rapalu - splot skosnokrzyzowy, 4 metrową, na początku była dość sztywna ale po kilku praniach materiał zmiękł, aczkolwiek moim zdaniem dużo lepsza jest Nati, lepszy marteriał, bardziej poddający się że tak powiem.

a to jest lniana czy elastyczna?
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 09.11.2008 00:03

lniana.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Tam gdzie serce moje - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone