AnetaA napisał(a):na tym zdjęciu,na którym siedzi na murku-już wtedy byliście chyba sami
witki napisał(a):mam pytanko - widzę, że nosiłaś córę w chuście - dużo było takich dni, że lepiej chusta niż wózek?
pytam, bo na dzień dzisiejszy ja młodej nie noszę w chuście, ale może warto zakupić?
JacYamaha napisał(a):A jak z tą chustą-też jestem ciekaw:)
yskyerka napisał(a):Powiem tak, chustę moim zdaniem kupić warto, nie zawsze jednak zastąpi ona wózek. Ja kupiłam chustę dość późno, Jula miała jakieś 5 miesięcy, żałuję że nie wcześniej bo ponoć rewelacyjnie się sprawdza przy kolkach a nas one nie ominęły. Latem na szybki wypad do sklepu zawsze brałam chustę, wygodniejsze to w tym przypadku niż wózek, na wszelkich wycieczkach też. Wiele zależy też od dziecka, nie każde lubi być skrępowane, Jula ma czasem takie dni że na widok chusty mina jej się bardzo smutna robi
ale są dni że chce być ciągle blisko i wówczas posiłkuję się chustą.
Ja polecam ten wynalazek, z czystym sumieniem.
witki napisał(a):yskyerka napisał(a):Powiem tak, chustę moim zdaniem kupić warto, nie zawsze jednak zastąpi ona wózek. Ja kupiłam chustę dość późno, Jula miała jakieś 5 miesięcy, żałuję że nie wcześniej bo ponoć rewelacyjnie się sprawdza przy kolkach a nas one nie ominęły. Latem na szybki wypad do sklepu zawsze brałam chustę, wygodniejsze to w tym przypadku niż wózek, na wszelkich wycieczkach też. Wiele zależy też od dziecka, nie każde lubi być skrępowane, Jula ma czasem takie dni że na widok chusty mina jej się bardzo smutna robi
ale są dni że chce być ciągle blisko i wówczas posiłkuję się chustą.
Ja polecam ten wynalazek, z czystym sumieniem.
a możesz mi podpowiedzieć, jaką masz? bo w tym temacie to ja jestem laikiem
wiem, że są elastyczne, lniane... ale która lepsza?
yskyerka napisał(a):Ja mam chustę Bebelulu Rapalu - splot skosnokrzyzowy, 4 metrową, na początku była dość sztywna ale po kilku praniach materiał zmiękł, aczkolwiek moim zdaniem dużo lepsza jest Nati, lepszy marteriał, bardziej poddający się że tak powiem.
Powrót do Nasze relacje z podróży