Potter napisał(a):Zdjęcia będą się zatem "przypadkowo" mieszać, ale wiem, że mi to wybaczycie
Wybaczam.
Pozdrawiam,
Wojtek
CROberto napisał(a):Chyba we wszystkie pierwsze piątki miesiąca obecna byłaś - taką pogodę dostałaś....
maslinka napisał(a):Hurrraaa! Doczekałam się!
Potter, widzę, że ruszyłaś z kopyta Super, bo ja niedługo swoją relację kończę, to będę nartować u Ciebie
Ze zdjęć widzę, że ludków zdecydowanie więcej niż miesiąc wcześniej. Nic dziwnego, byliście w wysokim sezonie. A może za bardzo reklamujemy ten Zillertal
Ale za to pogodę mieliście idealną
Fresz napisał(a):Czytam i pozdrawiam.
Franz napisał(a):Wybaczam.
CROberto napisał(a):... jak tu komentować i się w każdej nie powtarzać...
agata26061 napisał(a):Jestem u Maslinki, u Roxi też, więc jestem i u Ciebie w narciarskiej relacji.
Słaba ze mnie narciarka, ale jak się tak napatrzę u Was, dziewczyny, to z pewnością podczas przyszłej zimy odkopię narciarski sprzęt i ruszę na stoki
Pozdrawiam
piotrf napisał(a):Síelés a Zillertal-völgyben
Sun, a hegyek és a hó . . .
Üdvözlettel
Piotr
tony montana napisał(a):Ja tych słów używam raczej na wakacjach - takie słońce (pogoda), że szkoda spać :)
Potter napisał(a):Powoli przenosimy się na jedną z ulubionych tras Roxi, czerwoną 20...
... na której kursuje kultowy już niemalże dwuosobowy żółwiowy wyciąg ...
Potter napisał(a):Szkoda słońca na nie-jeżdżenie ...
Roxi napisał(a): Bardzo lubię tą trasę. Szkoda, że wyciąg cały czas taki wiekowy. Może go w końcu wymienią.
Roxi napisał(a): W tym roku na Arenie do gustu przypadła mi jeszcze czerwona 19c.
Trasę zamykają o 13 na godzinę,wygładzają i robią white carpet
maslinka napisał(a):Potter, tak z innej beczki, powiedz mi, o której rano byliście w niedzielę pod gondolką (Hochzillertal), że musieliście aż godzinę czekać? Ciekawa jestem, o jakiej porze jest największe oblężenie Ludki ludkami, ale tyle czasu stracić w kolejce to lekka masakra...
Potter napisał(a):Roxi napisał(a): W tym roku na Arenie do gustu przypadła mi jeszcze czerwona 19c.
Trasę zamykają o 13 na godzinę,wygładzają i robią white carpet
Oooo, a o tym to nie wiedziałam mimo, że kręciliśmy się w pobliżu ...
Potter napisał(a):O której byliśmy ? No wiesz ... to był pierwszy dzień po podróży Zaraz sprawdzę na aparacie ... Parę minut po 9.00