Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Taki namiot co myślicie o nim?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 17.03.2008 20:12

Znalazłem jeszcze taki,Fajnie bo ma miejsce na różne rzeczy.Tylko że mozna go kupić tylko w sieci Decathlon.Najbliższy jest we Wrocławiu :(

http://www.decathlon.com.pl/PL/product_ ... 33690484/#
RobZel
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobZel » 17.03.2008 20:41

W ubiegłym roku kupiłem podobny (bez podłogi w środkowej części) - jestem zadowolony. Dorośli w jednej sypialni; dzieci w drugiej; niezbędne bambetle w środkowej części.
Łatwo się rozstawia; ze składaniem też nie ma problemu; Do transportu jak najbardziej OK - niemal jak na piesze wycieczki :D

Ogólnie polecam.

PS. Testowany "deszczowo/ulewowo/burzowo" - wynik: do ponownego wykorzystania (w nadchodzące wakacje)

pozdrawiam
Marcin W.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin W. » 18.03.2008 13:32

Witam. Też mam podobny z firmy Campus. Dosłownie chata wuja toma. W części środkowej imprezę można zrobić. W sieci Auchan były kiedyś takie mniamniuśne jedna sypialnia z ogromnym przedsionkiem. Zasada do Chorwacji musi być namiot wysoki z oknami coby był jakiś ruch powietrza i mocnym stelażem bo czasami wieje jak cholera i mogą się słabe konstrukcje połamać.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.03.2008 19:25

Pakula napisał(a):Znalazłem jeszcze taki,Fajnie bo ma miejsce na różne rzeczy.Tylko że mozna go kupić tylko w sieci Decathlon.Najbliższy jest we Wrocławiu :(

W/g mnie ten też jest OK. Nie można zamówić poczta kurierską :?:
ptasznik5
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ptasznik5 » 18.03.2008 20:51

Ja mam campusa i sobie chwalę. Jest nie za wysoki, ale poręczny, więc się nadaje i na rower, i na kajak, i na kemping. Poprzedni namiot też był z campusa, służył mi 10 sezonów, mieszkałam w nim co najmniej 6 tygodni podczas wakacji i to polskich, więc warunki atmosferyczne wiesz jakie były. Pewnie miałabym go nadal, ale nie przeżył gradobicia wielkości grochu!!! :cry: . Teraz na kemping dokupię w decathlonie mały dla dzieci (2 osobowy), wiem, że taniej byłoby mieć większy z 2 sypialniami, ale dzieci to już młodzież i tak jest naprawdę bardziej komfortowo.
Krokodyl
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krokodyl » 20.03.2008 09:33

Namiot to rzecz gustu i wygody,dlatego sam musisz wybrać.Osobiście "zdarłem" już kilka.Zawsze chciałem wypocząć i być niezależny od pogody.Alpinus nie wytrzymał jednego sezonu-po krótkiej,ale gwałtownej ulewie w Chorwacji szwy puściły i pływałem w sypialni.Teraz mam Outwell-a i naprawdę to jest to.Kompletnie wyposażony(podłoga+wycieraczka,masa kieszeni,możliwa własna adaptacja wnętrza,dwie sypialnie i przedsionek4x3m,o uchwycie na lampę i mocowamiu kabla do niej nie wspomnę)Cały sprzęt pakowałem do passata combi+kufer na dachu-dało rady.Relaks i luz.[/img]
fafikdog
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) fafikdog » 25.03.2008 12:59

Janusz Bajcer napisał(a):Pakula - masz 10 osobowa Rodzinę :?:

Też miałem kilka lat namiot willowy , teraz mam taki:

Obrazek

Big Dome Family

Ja kupowałem ten namiot TU

Na salon polecam altankę :lol: :papa:

Popieram, najlepsze rozwiązanie!
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 26.03.2008 13:38

Janusz Bajcer napisał(a):
Pakula napisał(a):Znalazłem jeszcze taki,Fajnie bo ma miejsce na różne rzeczy.Tylko że mozna go kupić tylko w sieci Decathlon.Najbliższy jest we Wrocławiu :(

W/g mnie ten też jest OK. Nie można zamówić poczta kurierską :?:

No niestety można kupić tylko w sklepie :? .Moze jest ktoś z Wrocławia na forum kto kupiłby mi ten namiot.Oczywiście pieniądz wysłał bym mu na konto wcześniej????

Pozdrawiam
janusz.w.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz.w. » 26.03.2008 13:57

...nie żebym Cie zniechęcał :wink: ale znajomy miał ten namiot w czasie naszego wspólnego urlopu w zeszłym roku. Co ja wyklinałem ten namiot podczas jego rozbijania :?
pozdr
Zuzanna
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zuzanna » 26.03.2008 23:28

Witam:) My też kupiliśmy outwela i jesteśmy bardzo zadowoleni mamy go dwa sezony i test zdał na 5+ a oto i on:)http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ebce36da54251a12.html
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 27.03.2008 09:11

Zuzanna napisał(a):Witam:) My też kupiliśmy outwela i jesteśmy bardzo zadowoleni mamy go dwa sezony i test zdał na 5+ a oto i on:)http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ebce36da54251a12.html

Obrazek

Namiot dość fajny - ale linek odciągowych to jak przed drzwiami skarbca promieni laserowych - jak się tu poruszać? zwłaszcza jak są dzieciaki ....
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 27.03.2008 09:57

Strasznie dużo tych linek.To juz wole chyba rozbijać swój namiot-willowy.Mała godzinka i już jest rozbity :lol: :lol: :lol: W dwie osoby :!: :!: :lool:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.03.2008 11:04

Pakula napisał(a):Strasznie dużo tych linek.To juz wole chyba rozbijać swój namiot-willowy.Mała godzinka i już jest rozbity :lol: :lol: :lol: W dwie osoby :!: :!: :lool:

Razem z wbiciem śledzi :wink: - no to niezłe tempo 8O :lol: :papa:
mruczycho
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mruczycho » 27.03.2008 16:04

Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 27.03.2008 17:56

Noooo niezłe ceny tam mają :!: :!: 8O
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

Taki namiot co myślicie o nim? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone