Kapitańska Baba napisał(a):Mów co chcesz ale zdjęciami i z drogi i z wodospadów bardzo pozytywnie nastroiłaś mnie na dzisiejszy dzień I już nie martwię sie że zaraz ma być wichura i śnieg z deszczem
Cieszę się, że moje zdjęcia pozytywnie na Ciebie wpłynęły. U nas dziś też nieciekawa pogoda. Niby trochę śnieg prószy, ale co to za radość jak na zewnątrz +1 i wszystko się topi...
piekara114 napisał(a):U mnie dziś już było błękitne niebo, potem szaro i śnieg zmrożony, teraz znowu słońce i błękit - a to wszystko w ciągu 90 min
Fajnie macie, bo u nas tylko szaro, buro i ponuro
Dawigs napisał(a):Oczywiście Już poprawiłem . A na Sv. Ilija wszedłem jak byliśmy w Orebiciu pewnie dlatego mi się pozajączkowało .
gusia-s napisał(a):Trochę mnie pocieszyliście tym brakiem zachwytu nad wodospadami
Mi właśnie przez ten nieszczęsny pogodowo 2014 r. nie udało się do nich dotrzeć. W trakcie wycieczki z Orebica do BiH chyba z 5x nas zlało porządnie i przeszły 2 burze. Przez to nie zatrzymaliśmy się też w Pocitelj, w Mostarze sporo czasu straciliśmy w knajpie przeczekując ;(. Dobrze, że mimo wszystko pomiędzy Mostar jako tako dało się zobaczyć no i w ostatniej chwili jeszcze zahaczyć o Blagaj.
My też zdecydowanie jeszcze Bośnię musimy powtórzyć. Odpuściliśmy ten Mostar i teraz oczywiście żałuję, ale jak się pochopnie podejmuje decyzje o powrocie na kwaterę, to tak jest...
gusia-s napisał(a):Śliczne to zdjęcie dzieciaków tyłem na tle wodospadu
Dzięki! Też je bardzo lubię