piekara114 napisał(a):Ale fajna plaża, a jak byliśmy w Podgorze w 2013 r. to o niej nie wiedziałam
Katerina napisał(a):Tam jest odcinek Jadranki, przy którym cięzko zaparkować, ujechaliśmy kilkaset metrów i zaparkowaliśmy w czyimś obejściu , ale potem nie było łatwo wrócić do plaży wzdłuż magistrali, bo nie ma pobocza, więc z narażeniem życia dotarłam do tej Garmy. Ale to było w 2017, nie wiem jak jest teraz.
Kapitańska Baba napisał(a):Nareszcie wróciłaś
Kapitańska Baba napisał(a):Ładne widoki, piękne wejście do Makarskiej - te klify po bokach zatoki cieszą oczy
Kapitańska Baba napisał(a):Pech z tym wiatrem albo szczęście - szkoda że wcześnie spłynęliście ale lepiej nie wspominać potem kiepskich chwil przy zbyt dużych falach
Epepa napisał(a):Ooo znowu widzę piękną plażę Nugal! Garma nie mniej urokliwa. Nie dotarliśmy tam niestety i teraz widzę, że jest czego żałować.
pomorzanka zachodnia napisał(a):Bardzo malownicza ta Garma. Chciałabym ją zobaczyć. A jak nie będzie parkingu.. to najwyżej zaparkujemy w Podgorze .
khml napisał(a):Ten tajemniczy, samotny osobnik na łódce z "Waszej" wypożyczalni zapewne sprawdzał czy nie powtórzy się sytuacja i nie odpłyniecie za daleko
khml napisał(a):Plaże, które pokazujesz do których można dopłynąć są super
khml napisał(a):Ps. Dobrze, że wróciłaś. Nasi znajomi też czytają Twoje relacje jako dobry przewodnik przed pierwszym wyjazdem do CRO
gusia-s napisał(a):Nadrobiłam zaległości
Rejsik super, szkoda że taki krótki
Jeśli zamierzacie pływać po paskim zalewie to żadna fala Wam nie grozi o ile nie będzie wiała bura.
Ciężko wrócić do rzeczywistości ale i tak croplaże oraz Jadran górą gdyż nie lubię piachu nastawiona byłam na inne walory i satysfakcja powyżej poprzeczkiagata26061 napisał(a): Cieszę się, że wpadłaś do mnie, Gusia po tych Twoich kubańskich przygodach
Na Pagu podczas bury uciekaliśmy na drugą stronę wyspy, Gajak, Mandre ... inny świat więc gdyby Was dopadła to tam radzę się udać na przeczekanie/plażing.agata26061 napisał(a): Mam nadzieję, że w tym roku uda się bezproblemowo i długo popływać łódką...
A w burę, to najlepiej uciekać daleko od wybrzeża. Raz płynęliśmy na fish picnic w ostatnim dniu wiatru i nieźle nas bujało... Fale zalewały dziób... Trochę się dziwiłam, że nie odwołali rejsu, ale chyba są już do tego przyzwyczajeni...
gusia-s napisał(a):Ciężko wrócić do rzeczywistości ale i tak croplaże oraz Jadran górą gdyż nie lubię piachu nastawiona byłam na inne walory i satysfakcja powyżej poprzeczkiagata26061 napisał(a): Cieszę się, że wpadłaś do mnie, Gusia po tych Twoich kubańskich przygodach
gusia-s napisał(a):Na Pagu podczas bury uciekaliśmy na drugą stronę wyspy, Gajak, Mandre ... inny świat więc gdyby Was dopadła to tam radzę się udać na przeczekanie/plażing.agata26061 napisał(a): Mam nadzieję, że w tym roku uda się bezproblemowo i długo popływać łódką...
A w burę, to najlepiej uciekać daleko od wybrzeża. Raz płynęliśmy na fish picnic w ostatnim dniu wiatru i nieźle nas bujało... Fale zalewały dziób... Trochę się dziwiłam, że nie odwołali rejsu, ale chyba są już do tego przyzwyczajeni...
Habanero napisał(a):Mega ten Wasz rejs , a plaże rewelacyjne. Się zrelaksowałem
Plaża z kamulcami, widoki, miasteczka i góry widziane z wody, wszystko piękne, jak z obrazka,
a radość dzieciaczków bezcenna Super odcinek
piotrf napisał(a):Piękne zdjęcia , rejs i widoki z innej perspektywy - super
slawek&gosia napisał(a):hej Agata właśnie jednym tchem przeczytałam Twoją relację i jak to jest nuda, to ja taką nudę lubię super zdjęcia dzieciaczków szczećśliwych, piękna plaża "pod domem" i te fale i zachody słońca i rejs achhhh... czy nam się uda pojechać w tym roku... muszę czytać relacje i sama chyba zacznę swoją z Hvaru bo smutno, czekam na dalszy ciąg
Powrót do Nasze relacje z podróży