agata26061 napisał(a):
W Twojej relacji natomiast zawsze się dużo dzieje, więc z pewnością będzie co czytać i oglądać. Zatem zbieraj doope i do roboty!
Oooo Tak Tak Tak - potwierdzam
Na bym majówkę znad Gardy poczytała... Może coś bym zgapiła, bo pojawił się znowu pomysł Caorle w maju (tych pomysłów to już kilka mamy )gusia-s napisał(a): No fakt, ostatnia była z Brača 2017
W kolejce na lepsze czasy czeka z 5 kolejnych ale chyba się do nich nie zabiorę
khml napisał(a):Zapytam nieśmiało .... kiedy nastąpi ciąg dalszy? blisko 3 tygodnie przerwy hmm.... to do Ciebie niepodobne Jędrula mi się przypomniał
khml napisał(a):Zapytam nieśmiało .... kiedy nastąpi ciąg dalszy? blisko 3 tygodnie przerwy hmm.... to do Ciebie niepodobne Jędrula mi się przypomniał
piotrf napisał(a):Czekajmy cierpliwie , jest okres ferii zimowych , wyjazdów wczesnowiosennych ( "wiosna , wiosna , ach to ty" ) , Agata kiedyś ruszy dalej . . . prawda
elka21 napisał(a):I jest szansa, że będzie ciąg dalszy
Epepa napisał(a):Super, że będzie ciąg dalszy. Bardzo lubię Twoją relację.
Katerina napisał(a):Plaża Garma to jedna z moich ulubionych na chorwackim lądzie
Ciężko jest teraz dostać się do niej z góry, bo zlikwidowali wygodny parking, który był tuż nad nią.
Katerina napisał(a):Kiedyś była znana jako FKK, jak jest teraz (nie byłam tam już kilka lat)?
Katerina napisał(a):Przepiękne widoki wybrzeża i gór z motorówki
jak zobaczyłam na GSV, że jest parking to telefonicznie ich tam pokierowałam... Gdzieś zaparkowali, ale nie wiem gdzie.... na plaży byli, więc pomyślałam, że chyba parking aktywny...
Powrót do Nasze relacje z podróży