Witam. Miło poczytać i pooglądać znane zakątki. Znowu czuję się jak bym tam był.
W Tućepi byliśmy w Czerwcu 9 noclegów. Jak dla mnie na plażach za dużo ludzi a sama miejscowość nie ciekawa. Pozdrawiam.
mirasowski napisał(a):Witam. Miło poczytać i pooglądać znane zakątki. Znowu czuję się jak bym tam był.
W Tućepi byliśmy w Czerwcu 9 noclegów. Jak dla mnie na plażach za dużo ludzi a sama miejscowość nie ciekawa. Pozdrawiam.
Magdalena S. napisał(a):
Zajęło mi to parę lat, zanim mój przestał narzekać na temat częstych podróży.
A teraz, tak się przyzwyczaił, że czasem mam wrażenie, że on potrzebuje tych wyjazdów bardziej niż ja
Magdalena S. napisał(a):Co do Zakopanego, to Wam zazdroszczę. My z racji odległości, jakości dróg, raczej nie możemy wyskoczyć sobie tam, tak po prostu na weekend. A chciałabym bardzo zobaczyć, co to są TE TATRY
kamil1929 napisał(a):Obijasz sie
kamil1929 napisał(a):Piekne foteczki super Jelsa.
KrzychuZiom napisał(a):super fotki a jak grill ? sprawdził się ? pozdrawiam
kasku1605 napisał(a):Wszysko co piszesz jest zgodne z moimi odczuciami po naszym wspolnym wypadzie Wiec pozwalam pisać Ci dalej . Gdybyś o czyms zapomniała postaram uzupełnić braki.
Eunike1984 napisał(a):Tytuł bliski memu sercu, więc zasiadam i ja
agata26061 napisał(a):Gio_09 napisał(a):
Pogada nas w tym roku niestety nie rozpieszczała. W Tuczepi byliśmy w czwartek rano 28.08 i do niedzieli włącznie było bezchmurne niebo. Od poniedziałku do końca tygodnia było niby ciepło, bo zazwyczaj około 28 stopni, ale cały czas chmury, a jeden dzień to prawie cały lało. Niestety nie udało nam się pokazać szwagrowi i jego dziewczynie pięknej słonecznej Chorwacji (poza tymi 4 dniami), stwierdzili że już więcej razy tam nie pojadą, ale cóż trudno. Może jeszcze kiedyś będą się dali namówić
KrzychuZiom napisał(a):Cieszę się bardzo fajnie że został pewnie ktoś skorzysta , ale nie powiem mały nie jest
banankochan napisał(a):
nie przesadzajmy pogoda nie byla taka tragiczna bylem w tym samym terminie i tylko poniedzialek lal deszcz a reszta dni nie byla taka zła, z reszta w tym sezonie pogoda nie rozpieszczała
Powrót do Nasze relacje z podróży