Jak to nikt nie czyta?
Chwilę mnie nie było i właśnie nadrobiłam zaległości
Magdalena S. napisał(a):Jak to nikt nie czyta?
Chwilę mnie nie było i właśnie nadrobiłam zaległości
Vjetar napisał(a):
Myślałem, że to plaża jest typowo FKK a widzę, że taka bardziej mieszana.
Vjetar napisał(a):Czyli jest nadzieja "na przejęcie" tego pięknego miejsca.
(skoro sporo tam tekstylnych).
Pozdrawiam
agata26061 napisał(a):Vjetar napisał(a):Czyli jest nadzieja "na przejęcie" tego pięknego miejsca.
(skoro sporo tam tekstylnych).
Pozdrawiam
Myślę, że nadzieja jest ale tak jak pisałam, nie przeszkadzają mi golaski, więc mogą tam sobie dalej plażować. Myślę, że dla wszystkich tam miejsca wystarczy. Mam nadzieję tylko, że nudyści nie będą się złościć, że tyle tekstylnych tam przychodzi. Każdy ma prawo poplażować w takich pięknych miejscach
gusia-s napisał(a):
Myślę, że jednak naturyści nie są zadowoleni z przejmowania "ich" plaży przez tekstylnych .
Jednocześnie zastanawia mnie w sumie jak to jest - kto decyduje o tym, że dana plaża jest FKK
agata26061 napisał(a):... Niestety w tym roku wyjazd nie należał do super udanych. Powiedzmy, że było tak średnio...
agata26061 napisał(a):... Pogoda: Jedynie 3 dni mieliśmy słoneczną pogodę, później niestety niemal codziennie padał deszcz, więc plażowania było mało. Przez to nasze nastroje nie były najlepsze...
agata26061 napisał(a):... Pracuję nad tym, żeby przekonać męża do namiotów w Cro, ale on pod namiotem to tylko na 3 dni, więc nie wiem, czy uda mi się go przekonać. Okaże się wkrótce...
gusia-s napisał(a):Przyznaję, że czytając tę relację dało się wyczuć lekkie niezadowolenie. W ubiegłorocznej relacji "tryskałaś energią"
gusia-s napisał(a):Rozumiem Was doskonale
Pogoda ma jednak duży wpływ na nasze odczucia, na moje na pewno. Jakoś nie cieszy mnie kąpiel w Jadranie podczas deszczu czy chmur nawet gdy ma on 25 stopni. Zwiedzanie pomiędzy deszczem a deszczem też jest raczej kiepskie. Wy byliście z małym dzieckiem więc pewno liczyliście na więcej plażowania i baraszkowania w wodzie.
gusia-s napisał(a):Jeśli nie namiot to może przyczepa kempingowa? Daje więcej komfortu . Powodzenia w realizacji
Magdalena S. napisał(a):Bardzo fajnie było ,,pobyć" z Wami w Tucepi
Dobrze mi się czytało i oglądało.
Magdalena S. napisał(a):Jeśli masz ochotę na namiot, to życzę by mąż dał się skusić...
Pozdrawiam i do następnej relacji
Powrót do Nasze relacje z podróży